• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Intermagazin

31.08.2021

11:10

TALIBANI DA ODMAH VRATE ORUŽJE KOJE SU IM SAD OSTAVILE, AKO ODBIJU AMERIKA ĆE GA UZETI NA SILU, ILI ĆE BOMBARDOVANJEM SVE UNIŠTITI!

AP/Photo

Vesti

TALIBANI DA ODMAH VRATE ORUŽJE KOJE SU IM SAD OSTAVILE, AKO ODBIJU AMERIKA ĆE GA UZETI NA SILU, ILI ĆE BOMBARDOVANJEM SVE UNIŠTITI!

Podeli vest

Donald Tramp rekao je izjavio da SAD moraju odgovoriti „nedvosmislenom vojnom silom" ako Talibani odbiju da Amerikancima vrate naoružanje i vojnu opremu ostavljenu u Avganistanu

Kako je preneo The Hill, Tramp je dodatno naglasio:

- Sve mora biti odmah vraćeno Sjedinjenim Državama, uključujući svaki cent od 85 milijardi dolara. Ako ne bude tako, SAD ostavljeno naoružanje i opremu moraju povratiti nedvosmislenom vojnom silom ili bombardovanjem sve uništiti.

Tramp je ponovo rekao da „nikada u istoriji odustajanje od rata nije izvedeno loše i(li) nekompetentno kao što je obavljeno povlačenje američkih trupa iz Avganistana pod Bajdenovom administracijom.

(VIDEO) AMERE SU OVAKO BRUTALNO NAMAGARČILI SAMO SRBI I RUSIJA! U Siriji skenirali pogrešne radare misleći da su S-400, u Srbiji gađali makete aviona, tenkova i smederevce...

Pentagon navodno namerava da nakon evakuacije sa teritorije Avganistana donese „konačnu odluku o mogućem bombardovanju skladišta ostavljenog oružja i municije".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Drakula

pre 2 godine

Kauoboji,ne brigaj te,docice vam oni uskoro sa sve vasin oruzjem da vam vrate,sa sve ako im na iole patriota medju tim pustinjacima,ne samo vasih placenika kojima ste to i poklonili.

KiM

pre 2 godine

Amerika će to poslati Kosovu, juče su im poklonili 55 borbenih vozila i najavljuju borbene helikoptere i lansere....mora negde da se ratuje.

master

pre 2 godine

Donalde ne lupaj, da ste vi mogli vi bi to naoruzanje poneli sa vama i,i ga unistili u potpunosti, imali ste dovoljno exploziva da to uradite, ali ne i vremena, nastala bezanija, ali ste bacili kljuceve od vozila, to je najvaznije, verovatno da iz vazduha mozete nesto uraditi, ali na kopnu, zaobilazicete Afganistan u velikom krugu.

TRAMP BEZ MILOSTI ZGAZIO BAJDENA!
Planeta

TRAMP BEZ MILOSTI ZGAZIO BAJDENA!

Bivši predsednik SAD Donald Tramp ocenio je da je rukovođenje krizom u Avganistanu predsednika Džozefa Bajdena rezultat " najglupljeg poteza ikada učinjenog u istoriji SAD" i dodao da se on okružio "uspavanim generalima" koji su svoje prioritete prebacili sa nacionalne bezbednosti na liberalnu politiku

27.08.2021

18:49

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija