• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

03.09.2021

20:59

HAOS ZBOG NAJAVE VAKCINACIJE DECE U LONDONU! Tuča sa policijom i pokušaj upada u regulatornu agenciju! /VIDEO/

TelegramPrintscreen

Vesti

HAOS ZBOG NAJAVE VAKCINACIJE DECE U LONDONU! Tuča sa policijom i pokušaj upada u regulatornu agenciju! /VIDEO/

Podeli vest

Demonstranti u Londonu pokušali su da upadnu u zgradu britanske Regulatorne agencije za zdravstvo i sukobili su se sa policijom tokom protesta protiv planirane vakcinacije dece protiv virusa korona

Londonska policija potvrdila je grupa demonstranata pokušala da upadne u zgradu Agencije, ali da su ih policajci i radnici obezbeđenja sprečili.

Britanski mediji navode da je policija uspela da stigne brzo do zgrade, pošto se nalazila u blizini usled današnjih demonstracija aktivista protiv klimatskih promena.

 

Pokušaj upada dogodio se uoči donošenja odluke da se vakcinacija protiv kovida proširi i na decu stariju od 12 godina, prenosi RT.

Britanska vlada saopštila je da je spremna da započne vakcinaciju u toj starosnoj grupi što je pre moguće, pošto se priprema povratak dece u škole.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goran

pre 2 godine

Tako i treba, a ne eksperimentisati na deci, ko zna kakve posledice moze ostaviti vakcina, a pri tom uopste nije efikasna, kad je u pitanju korona, to smo vec videli do sada, i cinjenica da se moramo vakcinisati na svakih sest meseci, ne ide u prilog efikasnosti vakcine, bolje da u skole postave fotokataliticke preciscivace vazduha i da decu oslobode ne samo vakcine, vec i maske.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija