• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

26.09.2021

16:36

Izraelske trupe UBILE pet ekstremista, pripadnika Hamasa

AP Photo/Ariel Schalit

Vesti

Izraelske trupe UBILE pet ekstremista, pripadnika Hamasa

Podeli vest

Izraelske trupe ubile su petoricu ekstremista, pripadnika Hamasa u oružanim sukobima tokom akcija sprovedenih danas protiv jedne od ćelija te grupe na okupiranoj Zapadnoj obali, izjavio je portparol izraelske vojske

Dva vojnika, uključujući jednog oficira, teško su ranjena u jednom od incidenata, izjavio je portparol, a preneo je Rojters.

Stric jednog od poginulih Palestinaca je rekao da je on bio 16-godišnjak koji se vraćao kući iz škole kada je ubijen.

Portparol izraelske vojske je izjavio da, što se njih tiče, svi ubijeni su bili naoružani operativci Hamasa, koji su učestvovali u oružanim sukobima, on je međutim dodao da se proveravaju informacije rođaka jednog od ubijenih Palestinaca.

Kako kaže, izraelska vojska je izvela pet akcija na Zapadnoj obali kako bi zaustavila delovanje ćelije terorističke organizacije Hamas i sprečila njihove napada.

Palestinsko ministarstvo zdravlja je potvrdilo da je ubijeno pet Palestinaca, ali nije preciziralo da li pripadaju Hamasu.

Služba Hitne pomoći palestinskog Crvenog polumeseca saopštila je da su ranjena još četvorica Palestinca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija