• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

29.09.2021

12:48

PUTIN IZLAZI IZ SAMOIZOLACIJE Sastanak sa turskim predsednikom Erdoganom

AP/Photo

Vesti

PUTIN IZLAZI IZ SAMOIZOLACIJE Sastanak sa turskim predsednikom Erdoganom

Podeli vest

- Sastanak ruskog predsednika Vladimira Putina sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdogaom koji će biti održan kasnije danas u Moskvi znači da Putin završava dvonedeljnu samoizolaciju u koju je ušao zbog kontakta sa više osoba zaraženih korona virusom - izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov

- Današnji susret sa Erdoganom može se smatrati Putinovim izlaskom iz samoizolacije - rekao je Peskov odgovarajući na pitanje novinara na brifingu u Moskvi, prenosi TASS.

Putin je započeo samoizolaciju pre dve nedelje, zbog kontakta sa nekoliko osoba iz svog okruženja koje su testirane pozitivno na korona virus.

Kako je Peskov ranije najavio, Putin će danas Erdogana, ali će na većini ostalih razgovora ili samita učestvovati putem video linka.

On je precizirao da će Putinovi sastanci biti onlajn iz "preventivnih razloga", zbog pandemije kovida-19.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17