• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti

25.10.2021

07:00

HOĆE LI AMERI IMATI PETLJE DA PRIZNAJU OVO! KENEDIJA JE UBIO KILER MAFIJE LISJEN SARTI?! Svet čeka skidanje tajne sa spornih dokumenata, posle ovog više ništa...

Vesti

HOĆE LI AMERI IMATI PETLJE DA PRIZNAJU OVO! KENEDIJA JE UBIO KILER MAFIJE LISJEN SARTI?! Svet čeka skidanje tajne sa spornih dokumenata, posle ovog više ništa...

Podeli vest

Bela kuća je saopštila da će 15. decembra objaviti nove materijale u vezi sa ubistvom 1963. godine 35. američkog predsednika Džona Kenedij.

U saopštenju se navodi da je Kongres SAD 1992. godine utvrdio da podatke o tom zločinu treba objavljivati postepeno i tako da to ne našteti obaveštajnoj službi i spoljnoj politici države.

Džo Bajden je odobrio „proceduru  objavljivanja materijala".

Rukovodstvo američke Nacionalne uprave za arhive i evidenciju zatražilo je da se odloži objavljivanje drugog dela dokumenata za najmanje godinu dana.
       
Ostaje da se vidi da li će američki državni vrh imati petlje i poštenja da otkrije da Kenedija uopšte nije ubio Li Harvi Osvald i da zločine nije počinjen iz depoa biblioteke u Dalasu.
       
Osvalda je dva dana nakon hapšenja ubio vlasnik noćnog kluba Džek Rubi koji je pre potezanja pištolja znao da će ubrzo umreti od raka.

Rubi je bio tesno povezan sa američkim specijalnim službama i praktično je otvoreno najavio da će likvidirati Osvalda.

 

KO O ČEMU, BRITANCI O PUTINU I MOSKVI! Rusija hoće uništi EU, HTELA BI DA OTCEPI ŠKOTSKU, mešala se u Bregzit! IMA TOGA KOLIKO HOĆETE...

       
Još 1975-te se u SAD razotkrilo da je u ubistvo Kenedija umešana mafija koja je kontrolisala kocku i imala „biznis" i na Kubi.
       
O tome je trebalo da svedoče gangsteri Đankanu i Roseli, ali su obojica bila ubijena pre nego što bila saslušana.

Američki novinar Filip Batler, koji se godinama bavi „kopanjem" po mračnim tajnama likvidacije Kenedija, rekao je:
       
- Ja sam odličan strelac i znam šta to znači što niko u toku istrage nije uspeo da - sa mesta sa kojeg je navodno on pucao - ponovi pogotke kakvi su pripisani Osvaldu. Očevidno je da su strelca bila dva. Moje je mišljenje da je tačku na dalasku misteriju postavio oficir CIA Hauard Hant, koji je na samrti priznao da se radilo o zaveri potpredsednika SAD Lindona Džonsona. A da je Kenedija sa travnatog uzvišenja, pored kojeg je kolona vozila prolazila, likvidirao kiler mafije Lisjen Sarti".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Laky

pre 2 godine

Reče Sloba Milošević lepo da Amerikom vlada mafija.

Aleksandar

pre 2 godine

Dirao u kovnicu novca. Samo Rotšild sme da se igra novcem, svi ostali da uzmu kredite i da kasne sa isplatom ! Ajd' sad malo u rat !

Brutalan

pre 2 godine

Čekaju da ubica crkne prirodnom smrću da mu se ne sudi za života i da se ne otkriju nalogodavci onih iz senke koji &rkaju ceo svet kao ovo danas . Danas ima mnogo korisnih budala za javnost kojima će se skinuti glave ako se zavera plandemije otkrije,a oni u senci veoma poznati iz poznatih porodica će ostati ne vidljivi.Stradaće samo te njihove korisne budale ,a hoće sigurno a ima ih u svim strukturama državnog uređenja u svim institucijama.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17