• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

31.10.2021

10:33

SMRT KOD VILJAREALA! Iskrvario od povreda bika! KOBNI FESTIVAL TRČANJA S BIKOVIMA

Vesti

SMRT KOD VILJAREALA! Iskrvario od povreda bika! KOBNI FESTIVAL TRČANJA S BIKOVIMA

Podeli vest

Na festivalu trčanja sa bikovima u istočnoj Španiji jedan muškarac je preminuo od zadobijenih povreda koje mu je nanela ova životinja, saopštile su danas vlasti

Kako navodi Rojters, ovo je prvi smrtni slučaj u zemlji od kada su se ovakvi događaji nastavili, nakon što su tokom leta ukinute mere ograničenja zbog korona virusa.

Ovog 55-godišnjeg muškarca, čije ime nije poznato, više puta je napao bik na festivalu "Onda", saopštile su vlasti.

Drugi učesnici festivala, kako se navodi, pokušali su da odvuku životinju, ali njihovi napori nisu uspeli.

Foto: Reuters


Službe hitne pomoći su saopštile da je muškarac preminuo kasnije u bolnici u obližnjem gradu Viljarealu, nakon što je iskrvario od zadobijene rane na levoj butini i dodale da je muškarac zadobio i rane na glavi.

Gradsko veće festivala je otkazalo ostatak subotnjih događaja nakon ovog napada.

Poslednjih godina javna debata o tome da li trebaju da se ukinu ovakvi tipovi festivala u Španiji postala je sve učestalija, a samo mali broj festivala se održao otkako su ukinute mere ograničenja protiv korona virusa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sara

pre 2 godine

Ova monstruozna zabava u 21 veku, je znak da je ljudska svest na najnižem nivou!!!. Ubijanje na najsvirepiji način te divne životinj,e je zločin i zato nisu za žaljenje oni koji nastradaj!!!.u

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17