• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

31.10.2021

14:34

TEŠKA SITUACIJA U RUMUNIJI! Od korone 427 preminulih

Vesti

TEŠKA SITUACIJA U RUMUNIJI! Od korone 427 preminulih

Podeli vest

U protekla 24 sata u Rumuniji je zabeleženo čak 427 pacijenata koji su preminuli od posledica korona virusa, saopštila je danas Strateška komunikaciona grupa (GCS) za borbu protiv korona virusa

U tom periodu je potvrđeno 7.424 novozaraženih pacijenata od 35.000 testiranih ljudi širom zemlje, izvestila je GCS, prenela je agencija Ađerpres.

Prema podacima GCS o broju umrlih, reč je o 202 muškarca i 225 žena.

Čak 393 od evidentiranih umrlih, kako se navodi, bili su pacijenti koji su imali komorbiditete, 17 umrlih nije imalo komorbiditet, a za 17 umrlih do sada nije zabeležen nijedan komorbiditet.

Od 427 preminulih pacijenata od posledica korona virusa, 386 je bilo nevakcinisano, a 41 pacijent je bio vakcinisan.

Od početka pandemije, u Rumuniji je umrla 47.751 osoba sa dijagnozom infekcije SARS-CoV-2, dok je u zemlji zabeleženo do sad 1.648.031 slučaj zaraženih korona virusom.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija