• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/Informer

18.11.2021

18:30

(FOTO/VIDEO) KOLIKO ĆE MOSKVA TRPETI PROVOKACIJE AMERIKE?! Dovoljno je da nervozan general pritisne "crveno dugme" i BUUUM! ODE SVET U...

Ap/Fotoilustracija

Vesti

(FOTO/VIDEO) KOLIKO ĆE MOSKVA TRPETI PROVOKACIJE AMERIKE?! Dovoljno je da nervozan general pritisne "crveno dugme" i BUUUM! ODE SVET U...

Podeli vest

Danas je zabeležena pojačana aktivnost američkog ratnog vazduhoplovstva u regionu Crnog mora

Američki izviđački avion RC-135W "River Joint" ponovo je danas leteo iznad Crnog Mora uz južnu i zapadnu obalu Krima.

Američki izviđački avion je onda leteo preko Bugarske i Grčke do Krita do aerodroma u blizini grada Hanja.

Ovo je jedan u nizu izviđačkih letova koji se odvijaju tokom ove i prošle nedelje.

BRITANIJA PRETI RUSIJI! UDARITE NA UKRAJINU... TO ĆE VAM BITI TRAGIČNA GREŠKA! Boris Džonson doliva "ulje na vatru", šta to London hoće?!

Izviđački avion RC-135W Rivet Joint, bio je u pratnji avio tankera KC-135R koji je patrolirao centralnim delom Crnog mora, dok je izviđački avion leteo uz obale Krima.

 

 

Podsetimo, Predsednik Rusije Vladimir Putin je na sastanku sa rukovodiocima Ministarstva odbrane i vojne industrije opomenuo pažnju na porast intenziteta letova avijacije NATO-a u blizini Rusije i pojavu brodova Alijanse sa navodenim raketama u vodama Baltickog i Crnog mora.

RUSIJA NIKAD BRUTALNIJA, ISPALITE METAK NA NAS I UNIŠTIĆEMO VAM SVE RATNE BRODOVE I OBALSKU VOJNU INFRASTUKTURU... Kijev sad zna šta ga čeka...

- Gledajte ih kroz nišan odbrambenih sistema - rekao je Putin.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lale

pre 2 godine

ako mozea da sprecic ,spreci,ako nemozes onda cti ne traj nos gde ti mesto nije.

TT

pre 2 godine

Cuj Rusija okupira deo susedne priznate drzave kao da je 39. i onda nju neko provocira haha. Dobar vic..-.-

Zoran

pre 2 godine

Ameri podrže šiptarske teroriste da okupiraju deo teritorije Srbije, i još podignu bazu!? A onda je Srbija remetilački faktor u regionu!? Za tvoju informaciju Krim je uvek bio Ruski, a Kosovo nikad nije bilo albansko.

lel

pre 2 godine

sto pumpate ovu praznu pricu uvek.. nece doci do rata izmedju amerike, rusije i kine NIKAD.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija