• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Mediji

21.11.2021

20:54

ŠTA SE TO DEŠAVA, RUTINSKI PREGLED ILI...?! DA LI ĆE DŽO "ABDICIRATI" ZBOG BOLESTI! Bajden nakratko preneo  ovlašćenja na Haris! DUBOKA DRŽAVA AKTIVIRALA PAKLENI PLAN?!

Vesti

ŠTA SE TO DEŠAVA, RUTINSKI PREGLED ILI...?! DA LI ĆE DŽO "ABDICIRATI" ZBOG BOLESTI! Bajden nakratko preneo ovlašćenja na Haris! DUBOKA DRŽAVA AKTIVIRALA PAKLENI PLAN?!

Podeli vest

Američki predsednik Džo Bajden privremeno je preneo ovlašćenja na potpredsednika Kamalu Haris dok se nalazio pod anestezijom u bolnici, rekla je portparol Bele kuće Džen Psaki

Ovo će je bilo prvi put od dolaska njegove administracije na vlast da američki lider svoja ovlašćenja prenosi na potpredsednika.

Takođe, po prvi put u Sjedinjenim Državama, žena je, iako na kratko, koncentrisala u svojim rukama ovlašćenja šefa države.

Portparol Bele kuće je rekla da će Bajden otputovao u medicinski centar "Volter Rid" na pregled, gde će biti podvrgnut rutinskoj kolonoskopiji.

- Kao i u slučaju predsednika Džordža Buša 2002. i 2007. godine, a u skladu sa procedurom predviđenom u Ustavu SAD, predsednik Bajden će preneti vlast na potpredsednika na kratko vreme dok je pod anestezijom -saopštila je Psaki.

Ona je takođe nagovestila da će administracija objaviti izveštaj o zdravstvenom stanju američkog lidera nakon lekarskog pregleda. Dok je Bajden bio pod anestezijom, Haris je radila iz svoje kancelarije u Zapadnom krilu Bele kuće.

(VIDEO) SRBIJA TREBA SAMO DA ZATRAŽI I ODMAH JOJ ŠALJEMO S-400! UBRZO NAM STIŽU I DVA MOĆNA KA-32 HELIKOPTERA! Rusija neće Beograd ostaviti na cedilu!

Podsetimo, u američkoj javnosti se već mesecima spekulipše da Bajden nije u stanju da vodi SAD i da bi trebalo da "abdicira" u korist potpredsednice Haris.

Štaviše, postoje mišljenja da je "duboka država" i ubacila Harisovu u Bajdenov tim kako bi u pogodnom trenutku mogla da preuzme upravljanje Amerikom.

Bajden gotovo svakodnevno pokazuje da nije u stanju da vodi najveću svetsku silu, a o njegovim gafovima bruje svetski mediji.

(VIDEO) RUSIJA KONCENTRISALA 92.000 VOJNIKA NA GRANICI UKRAJINE, INVAZIJA KREĆE U JANUARU DESANTOM NA ODESU! Šef tajne službe Kijeva moli NATO i Zapad da ih spasu!

Najpre je zaspao tokom sastanka sa liderom Izraela Benjaminom Netenjahuom, pa se potom rukovao sa "nevidljivim čovekom". Amere je šokiralo i njegovo ponašanje dok je obilazio Luizijanu, teško pogođenu uraganom Ida. On je tada nosio u džepu "puškice" koje mu pomažu tokom javnih obraćanja
 
To, inače, nije bilo prvi put da se Bajden služi specijalno izrađenim porukama koje samo podgrevaju tvrdnje da pati od demencije i da često ne zna šta priča. 

 

  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija