• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti.rs

22.11.2021

17:06

LUKAŠENKO DIGAO SVE NA NOGE! Rat je neizbežan - ako odemo predaleko!

Vesti

LUKAŠENKO DIGAO SVE NA NOGE! Rat je neizbežan - ako odemo predaleko!

Podeli vest

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko upozorio je poljsku stranu na posledice pretnji, uključujući i one vezane za zatvaranje granice

- Verovatno čujete da se stalno čuju pretnje tih divljih političara i lidera Poljske: zatvorićemo granicu, zatvorićemo Kuznicu – železnički granični prelaz itd. S tim u vezi mogu samo da kažem: ako ga zatvore, molim lepo. Ako vam je zgodnije, zatvorite ga. Ali prvo treba da razmisle kako će razgovarati sa Rusijom i Kinom, uopšte sa istokom -  rekao je beloruski lider.

- Ići će preko Donbasa - rekao je Lukašenko.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Lukašenko

Beloruski lider je obratio pažnju da njegova država ne želi sukobe na granici. Minsk nikog specijalno ne prebacuje preko granice.

Prema rečima Lukašenka, potrebno je objasniti svakom Poljaku pojedinačno da Belorusi nisu varvari.

- Znamo, ako odemo predaleko - rat je neizbežan. To će biti katastrofa - naglasio je predsednik Belorusije.

Na granici Belorusije i Poljske je primetan veliki broj migranata, a Poljaci ih ne dočekuju najbolje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sima

pre 2 godine

Ne boji se vuk susnjave grane , zapad nezna nista drugo nego sankcije , pa sta , drugo ne znaju , nego bombe i sankcije . Tebece da se plasi .

Cole5

pre 2 godine

da neces mozda i Putina i Sija u hag, poljaci misle da je ovo srednji vek i da mogu da napadaju belorusiju kad im se cefne, nezaboravite da poljaci u ukraini ukraince guraju na ruse. poljaci ce svojim postupcima izazvati to da oni i njihovi spomzori postanu atomcke bubasvabe, hocu reci da nas ljudi zbog njih nece biti kao ni potrbe za sudom jer ce poljaci ceo svet osuditi na smrt a prezivele na dugorocno lagano umiranje od radijacije

Cole5

pre 2 godine

In Baš me interesuje koji vam je četvrti komentar...., pošto nije vidljiv

milankukic

pre 2 godine

@Gazda Jezda sad je pokazao da je najveci LUZER

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija