• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

27.11.2021

10:56

KURC POSTAO OTAC, lepu vest objavio na sva zvona!

Reuters

Vesti

KURC POSTAO OTAC, lepu vest objavio na sva zvona!

Podeli vest

Lider Narodne partije Austrije (OVP) Sebastijan Kurc postao je danas otac

Bivši austrijski kancelar saopštio je, preko društvenih mreža, da se njegova devojka Suzane rano jutros porodila i rodila sina.

„Mi smo presrećni i zahvalni. Suzane i beba su dobro i radujemo se prelepim zajedničkim zadacima i našem prvom Božiću u troje. Zahvaljujemo se medicinskom osoblju u bolnici za srdačnu brigu“, napisao je Kurc na svom Fejsbuk profilu.

Kurc je trenutno šef poslaničkog kluba OVP u parlamentu, pošto se povukao sa čela vlade nakon što je Tužilaštvo za privredni kriminal i korupciju pokrenulo istragu protiv njega. Nedavno mu je ukinut poslanički imunitet i istraga je nastavljena, a Kurc se nada da će brzo moći da dokaže da su optužbe lažne i pogrešne. Prema tvrdnjama medija, on iza kulisa već radi na svom povratku čim bude dokazao nevinost.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

AUSTRIJANCI NEMILOSRDNI PREMA KURCU!
Planeta

AUSTRIJANCI NEMILOSRDNI PREMA KURCU!

Bivši austrijski kancelar Sebastijan Kurc, pod velikim je pritiskom od pokretanja istrage protiv njega zbog pronevere i mita, i morao se povući sa čela vlade, a sada Austrijanci traže da se potpuno povuče sa svih političkih funkcija

26.10.2021

08:41

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija