• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

27.11.2021

16:19

NATO POSLE UPOZORENJA MOLI RUSIJU?! Stoltenberg  jasan - Moskva da smanji vojno prisustvo na granici sa Ukrajinom!

Vesti

NATO POSLE UPOZORENJA MOLI RUSIJU?! Stoltenberg jasan - Moskva da smanji vojno prisustvo na granici sa Ukrajinom!

Podeli vest

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg pozvao je Moskvu na deeskalaciju na rusko-ukrajinskoj granici uz ocenu da je Alijansa i dalje otvorena za saradnju sa Rusijom

Ovaj poziv Moskvi usledio je samo jedan dan nakon što je Stoltenberg upozorio Moskvu da bi svaka upotreba sile protiv Ukrajine imala posledice i cenu za Rusiju.


- Dovlačenje ruskih trupa na granicu sa Ukrajinom nije samo blef. Ovo se događa već drugi put za godinu dana - kazao je Stoltenberg.

Takođe je rekao i da kada je napetost visoka, dijalog igra najvažniju ulogu.

- Ne mogu da predviđam kakve su namere Moskve. Međutim, videli smo da je Rusija već koristila silu protiv svojih komšija - kazao je.


Stoltenberg je dodao i to da je NATO spreman da pruži Ukrajini svu neophodnu podršku kako bi se odbranila od te „agresije“.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 2 godine

Stoltenbergu vi treba da smanjite vojno prisustvo u ukrajini, i prema Ruskim granicama. To je pretnja prema Rusiji!

zora

pre 2 godine

Jos ce i da ubedjuju Rusiju da na granici sa Ukrainom nije njihova teritorija i nema sta da traze tu. Neke izjave ovih zvanicnika su toliko smesne da se stvarno pitas sto ne zatvore vec jednom.Psi laju, laju a karavani prodjose.

Mikabg

pre 2 godine

"Gospodo" iz NATTO-a, ko ste vi da Svetskoj vojničkoj i državnoj velesili, postavljate uslov gde će Svoje VOJNE snage na SVOJOJ teritoriji raspoređivati???

deda Raša

pre 2 godine

Koji hoštapleri.Pa zar imaju obraza upozoravati Rusiju? Pa koliko su oni pobili ljudi u čitavom svetu, koliko su napravili vojnih baza (medju kojima i u Srbiji, na KiM) a da nikoga nisu pitali. Sad oni hoće da postavljaju uslove šta će Rusija raditi na svojoj teritoriji. Nisu Rusi Indijanci, valjda mu je jasno.

Godža

pre 2 godine

Uvek je onaj ko je gurao nos gde mu mesto nije na kraju i ostajao bez istog. Tako će i ovde biti samo dosta gore. Mada je ovde još foliranje i gluma sile od strane ispušene lule ( nato-a) da su ono što su bili. U neku ruku i jesu ali rusi više nikako nisu. Da dođe do tvrdog mako bi se nato u stranu u sekundi. AStoltenberg ..... može samo da mjauče i mjauče... Kako kad od njega traže. Lajao je i previše pa je ovo malo lakše podneti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija