• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

06.12.2021

12:48

Načelnik vojske SAD JE IDIOT! Tramp isprozivao Marka Milija, a tek šta je rekao o medijima... /VIDEO/

Reuters

Vesti

Načelnik vojske SAD JE IDIOT! Tramp isprozivao Marka Milija, a tek šta je rekao o medijima... /VIDEO/

Podeli vest

Bivši američki predsednik Donald Tramp je, obraćajući se gostima na svom imanju Mar-a-Lago na Floridi, nazvao američke medije pokvarenim kopiladima, a načelnika Generalštaba američke vojske Marka Milija idiotom

- Nemamo medije. Mediji su tako korumpirani. Ako postoji dobra priča o nama, dobra priča o bilo kom pojedincu koji je republikanac, konzervativac, oni od toga naprave lošu priču. A ako je to loša priča, oni je naprave najgorom pričom u istoriji. To je najnepoštenija grupa ljudi - izjavio je Tramp u svom oštrom govoru pred "Turning Point USA", grupom mladih konzervativaca.

"Gardijan" prenosi da je Tramp rekao i da je promenio stavove Amerikanaca o medijima, navodeći da, kada je prvi put objavio da se kandiduje 2015. godine, oni su imali rejting poverenja od 94-95 procenata, a da trenutno imaju niži rejting i od Kongresa.


- Smatram da je to velika čast jer su oni gomila vrlo nepoštenih, pokvarenih kopiladi - izjavio je Tramp, što je naišlo na smeh okupljenih.

Foto: AP/Photo

On je takođe, kritikovao generala Milija povodom povlačenja američkih trupa iz Avganistana.
Imitirajući generalov grubi glas, Tramp je rekao: "Nikada neću zaboraviti da mi je Mili rekao: ''Gospodine, gospodine. Jeftinije je ostaviti opremu nego je doneti".

Foto: AP/Tanjug

Tramp ga je, nakon toga, kako kaže, pitao da li misli da je jeftinije ostaviti opremu tamo ili napuniti pola rezervoara i odvesti u Pakistan ili vratiti u SAD, na šta mu je Mili rekao: "Da, gospodine, mislimo da je jeftinije".


Tada je Tramp, kako kaže, shvatio da je Mili idiot.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija