• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

02.05.2020

18:57

The best of izdanje “Žene bez tajni”: Kako muškarci reaguju na ostvarene žene?

Live TV

The best of izdanje “Žene bez tajni”: Kako muškarci reaguju na ostvarene žene?

Podeli vest

Doktorka Kristina Davidović ističe da se muškarci ipak plaše ostvarenih žena, Jovana uhrin je sličnog mišljenja

Ove subote u the best of izdanju emisije “Žene bez tajni” najtraženija doktorka Kristina Davidović, specijalista radiologije, internacionalni trener i predavač u oblasti antiejdž medicine ističe da se muškarci ipak plaše ostvarenih žena.

- Do skoro nisam verovala u to, ali muški umovi današnjice su mi objasnili da se muškarci zaista plaše ostvarenih i lepih žena. Od kada je sveta i veka, poredak je takav da muškarac treba da bude jak, uspešan i ostvaren, dok žena treba da bude u kući. Zato je danas teško ostvarenim ženama - objašnjava Davidovićka.

Na drugoj strani, Jovana Uhrin, autorka serijala "San urgentne noći" i portparol Tiršove i Urgentnog centra kaže da muškarci generalno imaju problem ako je žena uspešna. 

- Kažu da ljubav i karijera ne idu zajedno. Ili imaš ljubav ili karijeru. U današnje vreme muškarci imaju problem ako je žena uspešna i u samom startu kao da postoji neki strah - ističe ona.

BONUS 

OD NESUĐENOG ASTRONAUTA DO VRHUNSKOG NEUROHIRURGA! Prof. dr Danica Grujičić otkriva kada je zavolela medicinu

VESNA DEDIĆ I IVA ŠTRLJIĆ U “ŽENAMA BEZ TAJNI” OTKRIVAJU: Da li je ljubav na ceni i da li se glumi u stvarnom životu (VIDEO)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija