• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

15.05.2021

20:00

RASKRINKAVANJE! Evo ko se sve bavi PROSTITUCIJOM na domaćoj javnoj sceni! ŠOKANTNE informacije ugledale svetlost dana /VIDEO/

Live TV

RASKRINKAVANJE! Evo ko se sve bavi PROSTITUCIJOM na domaćoj javnoj sceni! ŠOKANTNE informacije ugledale svetlost dana /VIDEO/

Podeli vest

Svake subote emisija "Džet set Top 5"

Transrodna pevačica Elektra Elit za švajcarske medije je bez imalo stida priznala da se u toj zemlji bavi prostitucijom, a na ovu temu i mnoge druge gororila je za emisiju "Džet set top 5"

Na domaćoj sceni malo ko priznaje da se bavi prostitucijom, te je to i dalje tabu tema jer nije legalizovana kao u Švajcarskoj, ali da svoje bavljenje najstarijim zanatom mnoge devojke priktivaju drugim poslovima je više nego očigledno.

Elektra je eksluzivno otkrila ko se sve bavi prostitucijom na našoj javnoj sceni!

Foto: printscreen

Elektra Elit

Ponovo se dotakla Veljka

Pevačica nije ostala imuna na pomen Veljka Ražnatovića pa je i ovaj put bez dlake na jeziku progovorila o njegovoj osudi na njeno gostovanje u "Jutarnjem programu"

Pogledajte u nastavku teksta video prilog u kom Elektra raskrinkava javne ličnosti:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59