• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

26.06.2021

20:26

BOMBA! ONA JE PRVI UČESNIK ZADRUGE 5! Ulazi u novu sezonu sa BEBOM i imaće specijalne uslove! /VIDEO/

Live TV

BOMBA! ONA JE PRVI UČESNIK ZADRUGE 5! Ulazi u novu sezonu sa BEBOM i imaće specijalne uslove! /VIDEO/

Podeli vest

Ne propustite svake subote emisiju "Džet set Top 5"

Bivša zadrugarka, Aleksandra Subotić, veoma je aktivna na društvenim mrežama. Pored izazovnih fotografija koje objavljuje, ali često zagolica maštu svojim praticoma o njenom povratku u rijaliti.

Naime, Aleksandra nam je ekskluzivno otkrila sve detalje o njenom povratku na male ekrane i za koju sumu će se vratiti u Zadrugu. 

Pored najaktuelnijih tema, Subotićeva je priznala da je prošla kroz težak period života kada je njena ćerka Magdalena doživela vršnjačko nasilje u školi. 

Foto: printscreen

Aleksandra Subotić

- Došla sam u školu po Magdalenu i bila sam šokirana priozorom koji sam videla. Imala je ogromnu masnicu ispod desnog oka. Ona je hiperakrivno dete ali ne ulazi u subok ni sa kim ako je neko ne dira. Neki dečaci su je zadirkivali, ni ona im nije ostala dužna, ali na žalost zadobila je povrede sleoočnice. Magdalena je vaspitana tako da nikada prva nikog ne dira, ali da zna da se odbrani. Hvala dragom bogu da nije neka ozbiljnija povreda, ali svakako smo sve brzo rešili sa roditeljima ostale dece - rekla je Aleksandra za emisiju "Džet set top 5"

Foto: printscreen

Aleksandra Subotić

Rijaliti zvezda je pred našim kamerama saopštila majci da je u drugom stanju, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksa u video prilogu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija