• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

23.07.2021

20:08

NENADU ALEKSIĆU ŠA PRETI KAZNA ZATVORA! Đedović progovorio o UTAJI VELIKE KOLIČINE PARA REPERA!

printscreen

Live TV

NENADU ALEKSIĆU ŠA PRETI KAZNA ZATVORA! Đedović progovorio o UTAJI VELIKE KOLIČINE PARA REPERA!

Podeli vest

Marko Đedović važi za nekog ko nema dlake na jeziku, a sada je progovorio o aktuelnostima iz Zadruge, ali i o sukobu sa Tarom Simov i Nenadom Aleksićem Ša.

Bivši zadrugar i novinar Marko Đedović bio je gost emisije "Džet set Top 5" i tom prilikom kao i do sada bez dlake na jeziku komentarisao je sve aktuelne teme o kojima bruji cela Srbija.

Foto: printscreen

Marko Đedović

Naime, Marko nam je otkrio šta se sve dešavalo unutar zidina Zadruge i šta mu je sve tajno govorio Nenad Aleksić Ša.

- Treba da ga je strah i sramota za sve ono što je radio u Zadruzi, i stid od čega sam ga sve čuvao u Zadruzi. Još više treba da ga bude sramota za izgovorene reči ženi koja mu ništa nije uradila, mislim na Ivanu. Govorio je sa kim je bila, govorio je o njenom bivšem poslu, o klabingu, a nakon toga o mnogim drugim stvarima koje poležu zakonu o krivičnom postupku. Mislim na utaju određene količine novca prilikom razvoda, a ostavio ih je sa strane - započeo je Marko razgovor sa nama.

Foto: printscreen

Marko i Anabela

Đedović nije ostao imun ni na bivšu prijateljicu Anabelu Atijas za koju je rekao da je hodajući cirkus i da je posmatra kao ženu sa tri si*e!

Kako je sve izgledalo pogledajte tizer u nastavku teksta, a u subotu u 20h možete pogledati celu emisiju:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branka

pre 2 godine

Za Anabelu je u pravu, ali si oni oboje cirkus. Toliko žele medijsku pažnju da je to bolesno. Zaradjuju pare blateci druge...Bolesnici !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija