• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

07.08.2021

19:58

POTVRDILA JE ULAZAK U ZADRUGU 5! Bila je učesnica prve, druge i četvrte sezone, a EVO koga ćemo opet gledati na TV ekranima! /VIDEO/

printscreen

Live TV

POTVRDILA JE ULAZAK U ZADRUGU 5! Bila je učesnica prve, druge i četvrte sezone, a EVO koga ćemo opet gledati na TV ekranima! /VIDEO/

Podeli vest

Svake subote pratite emisiju "Džet set Top 5"

Rijaliti zvezda je ekskluzivno za Informer.rs govorila o paklu koji je preživela u Zadruzi 4, ali je i tom prilikom otkrila da ćemo je gledati od septembra ponovo u čuvenom Imaginarijumu. 

Foto: printscreen

Sanja Stanković

- Zadruga 4 mi je pala najteže od svih! Priznajem da sam imala i ja grešaka ali ono što mi je Jovana uradila, to iskreno ni najgorem neprijatelju ne bih poželela. Moj cilj je bio da sebe pokažem u najboljem svetlu, ali su me sputavali u tome i lomili krila. Iako sam malo poklekla, uspela sam nekako da izađem zdravog razuma nakon 10. provedenih meseci sa 100 različitih profila ljudi koji su se smenjivali - govori Sanja.

Na pitanje da li će se pojaviti u sledećoj sezoni Zadruge, Sanja je bila vrlo odlučna u svom odgovoru.

Foto: printscreen

Sanja Stanković i Goran Todorović

- Ukoliko ponovo bude korona, i sve ponovo krene da se zatvara, naravno da ću ući (smeh). Iskreno nama je bio najbolje u Zadruzi. Mi smo jedini koji su slavili novu godinu, mogli smo da se krećemo, produkcija nam je obezbedila najbolji mogući tretman dok je cela Srbija bila zaključana. Apsolutno bez razmišljanja ulazim u Zadrugu 5, ipak posle kupovine stane, treba ga i opremiti - sa smehom govori Stankovićeva i dodaje:

- Honorara nisam puno izgubila, jedan mesečni zbog sukoba sa Palom, i 2 ili 3 nedeljna zbog spavanja. Iskreno nekom je to mnogo, ali šta je tu je nikad se zbog materijalnih stvari nisam nervirala. Nadam se da takve greške neću praviti u sledećoj sezoni.

O čemu smo još sve govorili sa rijaliti zvezdgom pogledajte u nastavku teksa u video prilogu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17