• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

16.10.2021

21:06

EKSKLUZIVNI INTERVJU PAR SATI PRED ULAZAK U ZADRUGU 5! Tara Simov u SUZAMA: "NISAM SPREMNA, NIJE MI DOBRO, PLAČEM SVAKI DAN"! /VIDEO/

printscreen/TVIN

Live TV

EKSKLUZIVNI INTERVJU PAR SATI PRED ULAZAK U ZADRUGU 5! Tara Simov u SUZAMA: "NISAM SPREMNA, NIJE MI DOBRO, PLAČEM SVAKI DAN"! /VIDEO/

Podeli vest

Bivša zadrugarka Tara Simov nakon diskvalifikacije iz rijalitija, vraća se u ''Zadrugu 5''

Učešće poznate zadrugarke Tare Simov, po svemu sudeći je obeležilo četvrtu sezonu "Zadruge". Ljubavna veza sa tada oženjenim reperom Nenad Aleksićem Ša, rezultirala je na kraju i razvodom, a kako to uvek biva kada su rijaliti ljubavi u pitanju, njihova veza naišla je ubrzo na krah. Posle diskvalifikacije, Tara je odlučila da pauzira rijaliti karijeru, i posvetila se pevanju, a sudeći po mnogima, koji su ulaskom u rijaliti, reklamirali svoje pevačko umeće, ništa manje se ne očekuje od Simove.

Tara je pristala na razgovor sa nama samo par sati pred ulazak u najveći rijaliti šou program na Balkanu baš u trenutku kada je sređivala kosu kod najpopularnijeg frizera svih javnih ličnosti Dragana Todorovića u njegovom salonu.

Sa Tarom smo razgovarali o svim najaktuelnijim temama u Zadruzi, ali nismo mogli da ne pomenemo i njenog bivšeg partnera Nenada Aleksića Ša kao i Mateju Matijevića.

Intervju je išao svojim tokom sve dok Taru nisu obuzele emocije zbog svega što joj se dešava u životu pa nije moglo da prođe bez suza.

Foto: printscreen/TVIN

 

- Nisam dobro, nisam spremna na sve ovo još uvek. Plačem, plačem zadnjih 15 dana, ni sa kim se ne družim, niti negde idem. Pakao od života mi je bio nakon Zadruge 4, nema čoveka na Balkanu koji me ne mrzi. Pokušaću sada da popravim sliku o sebi koliko god je to moguće - govori Tara i dodaje:

Tara je ekskluzivno pred našim kamerama otkrila u koga je zaljubljena i za čiju ljubav će se boriti.

U nastavku teksta pogledajte ceo intervju Tare Simov:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lol

pre 2 godine

koji deo oko ove spodobe ili zadruge spada pod "ekskluzivno"?

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija