• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

05.02.2022

20:00

OTKRIO KOLIKO JE ZARADIO POSLE ZADRUGE! Bivši učesnik rijalitija dobio vrtoglavu cifru za jedno veče, a evo i kako! (VIDEO)

Live TV

OTKRIO KOLIKO JE ZARADIO POSLE ZADRUGE! Bivši učesnik rijalitija dobio vrtoglavu cifru za jedno veče, a evo i kako! (VIDEO)

Podeli vest

Bivši zadrugar Bora Santana bio je gost emisije Džet set top 5, a tom prilikom je otkrio koliko je novca zaradio na privatnim proslavama nakon što je napustio "Zadrugu".

- Pre "Zadruge" kad sam snimao pesme to malo ko je znao, jer se nije toliko forsiralo. Od dueta koje imam sa Jelenom Vučković, Darkom Lazićem, Rastom, Vukom Mobom, dosta sam pesama uradio, a to malo ko zna. Međutim, dosta ljudi je posle dolazilo na moje nastupe - rekao je Bora, a onda je progovorio o bakšišu:

Foto: printscreen

Bora Santana gost u emisiji Džet set top 5

- Nisam radio velike svadbe i dešavanja, ali najveći bakšiš koji sam u Srbiji dobio, pevali smo Sandra Afrika i ja, bilo je oko 8.000 evra, ali je nas troje bilo. U diskotekama sam najveći bakšiš uzeo oko 3.000 evra - otkrio nam je Bora.

Santana se dotakao i dešavanja u Beloj kući, pa je prokomentarisao odnos Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić.

Foto: Youtube printscreeen

Poljubac Aleks i Dejana

- Deki se bori, gleda da pobedi sebe i da ide dalje, ali on još uvek razmišlja o Dalili. To će jednog trenutka da pukne kod njega. Aleksandri ovo odgovara jer ona igra igru, jedino je istinski bila zaljubljena u Filipa Cara - rekao je Bora, a šta nam je još otkrio saznajte u videu ispod ovog teksta:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija