• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivona Tomković

01.03.2022

19:05

EKSKLUZIVNO! Nataša Bekvalac krije četvrtog muža?! PROGOVORILA I O FINANSIJSKOJ KRIZI, RASTI, DAČI, KOLETU

Zoran Sinko

Live TV

EKSKLUZIVNO! Nataša Bekvalac krije četvrtog muža?! PROGOVORILA I O FINANSIJSKOJ KRIZI, RASTI, DAČI, KOLETU

Podeli vest

Ekskluzivno od danas samo na Informerovom portalu i Jutjub kanalu svakog utorka gledajte emisiju "Na saslušanju"!

Kroz ovaj drugačiji, originalni i intrigantni projekat proćiće najveće zvezde domaće estrade, a u prvoj emisiji gošća Informera bila je pop zvezda Nataša Bekvalac!

Foto: Zoran Sinko

Emisija "Na saslušanju"

Pevačica je bez dlake na jeziku odgovarala na najprovokativnija pitanja i optužbe koje su joj kroz godine stavljane na račun! Pitali smo pevačicu da li je tačno da je bežala od kuće kao dete, zbog čega se lako udaje i još lakše razvodi. Odgovorila nam je zbog čega je progonila suprugu svog bivšeg muža, zašto ljubi ćerke u usta i zbog čega se ona i njena sestra Kristina razvode u isto vreme.

Foto: Zoran Sinko

Nataša Bekvalac


Bekvalčeva je pričala i o navodnoj aferi sa Stefanom Đurićem rastom, odnosu sa Miodragom Kostićem Koletom, partijanju na Ibici, ali i finansijskim problemima. Nataša je otvoreno progovorila i o spekulacijama da se udavala tri, a ne četiri puta. Odgovore na sva ova i još mnoga druga pitanja pogledajte u emisiji "Na saslušanju".

Foto: Zoran Sinko

Nataša Bekvalac

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
djordjeus

pre 2 godine

sudeci oi paparacu, ako je istina vec davno bi trebala da bude stvarno u toj poziciji koliko je prosla crvenih svetala i dovela tudje zivoye u opasnost

shira elijah

pre 2 godine

Pozdrav prijatelji, ovo je moje svjedočanstvo. u braku sam 5 godina i živimo zajedno 9 godina. Bili smo razvedeni 4 mjeseca. Želi otići i ne želi spasiti naš brak. Bili smo sjajan par (bar sam ja vjerovao u to) i rijetko smo se svađali. Nekoliko mjeseci prije nego što je otišao od kuće, bio je tako neaktivan i puno je spavao. Shvatila sam da ima emotivnu vezu s nekim i potvrdila sam da ga privlači. Tada je rekao da više nije zaljubljen u mene i da ne može živjeti sa mnom. Molila sam se, plakala i tako mjesecima. Stvarno mi treba pomoć i želim svog muža natrag. Surfala sam po internetu kad sam vidjela svjedočanstvo jedne žene da je dr. Alaba bio prekrasan mađioničar koji je pomogao u liječenju mioma i da je mogla natjerati vlastito dijete da se pribere kod kuće. ona je napisala njegov kontakt i ja sam ga kopirala, prvo sam posumnjala na ovaj kontakt, ali stvarno mi treba trajno rješenje mog problema, pa mu pošaljem poruku u kojoj objašnjava moju situaciju, rekao mi je da se pobrinem da se muž vrati ako imam da se tako ponašam kako mi je ukazao, učinila sam sve što mi je rekao, a četvrtog dana dobila sam ispriku od njega da ne zna što mu je, te večeri se vratio kući i molio se za sve njegove grijehe i budući da su naša ljubav i brak postali jači, želim se zahvaliti velikom magičaru čarolija dr. Alabi na njegovom dobrom radu i ponovnoj sreći u životu. Ako imate iste obiteljske probleme ili druge probleme, kontaktirajte dr. Alabu danas na: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na WhatsApp i Viber na ovaj broj:+1 (425) 477- 2744 Mogu izvesti bilo koju čaroliju za koju mislite da ja sam živo svjedočanstvo .................

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija