• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Milena Krstajić

Autor: Informer

12.02.2023

13:00

Ova tri naslova svaka žena treba da pročita jer će vas podsetiti da ljubav još postoji

printscreen

Live TV

Ova tri naslova svaka žena treba da pročita jer će vas podsetiti da ljubav još postoji

Podeli vest

Ne treba da postoji konkretan povod da biste nekome poklonili knjigu. Ukoliko znate šta vaša draga draga osoba voli da čita, ne tražite poseban razlog nego je još danas iznenadite nekim romanom.

 

Ukoliko spadate u onu grupu ljudi koji vole da obeležavaju posebne datume, onda je Dan zaljubljenih prava prilika da obradujete svog partnera, a Tanja Vučković ispred izdavačke kuće “Laguna” otkriva koja su to tri naslova kao idealan poklon za ovaj dan.

- Knjiga je uvek idealan poklon. Kada poklanjate knjigu to govori i o vama. Kada kupujete knjigu za Dan zaljubljenih onda dajete jedan poklon koji ima mnogo veću vrednost – to je poklon koji može da traje, koji može da gađa direktno u srce. Za gledaoce Kulturšoka izabrala sam tri naslova – tri različita romana, ali sigurno prikladna za 14. februar. Prva knjiga je “Sa nama se završava” autorke Kolin Huver. Glavna junakinja je Lili. Nju život nikad nije mazio, ali je to nije sprečilo da se i dalje bori. Prešla je dug put od odrastanja u malom mestu – završila je studije, preselila se u Boston i započela karijeru. A kad upozna i zgodnog neurohirurga Rajla Kinkejda, odjednom joj se čini da je njen život savršen. Dok je preplavljuju sumnje o novoj vezi, pojavljuje se Atlas Korigan, Lilina prva ljubav, i vraća je u prošlost koju je davno ostavila iza sebe – kaže Tanja Vučković.

Foto: printscreen

 

Za one koji vole klasike u književnosti tu je knjiga pod nazivom “Sreća je piti čaj sa tobom” španske autorke Mamen Sančes. Reč je o romanu koji će vas podsetiti da ljubav još postoji.

- U srži ovog romana je Atikus Kraftsmen, mladi britanski džentlmen koji sve rešava uz šolju čaja. Radi u izdavačkoj kući koja generacijama pripada njegovoj porodici. Jednog dana otac traži od njega da otputuje u Madrid i ugasi mali časopis u kome radi pet veoma složnih žena, duboko očajnih pri pomisli da će uskoro biti otpuštene. Kada Atikus neobjašnjivo nestane u srcu tame unutrašnjosti Španije, sumnja pada na tih pet dama, spremnih na sve samo da ne ostanu bez radnog mesta – otkriva naša sagovornica za Kulturšok.

Ukoliko znate da vaš partner voli poeziju, onda će knjiga Mirjane Bobić Mojsilović “Obećao si mi i druge pesme” biti pravo iznenađenje.

Foto: printscreen

 

- Kako ljubav ne može bez poezije tako ja ne mogu da propustim da upravo tako nešto preporučim za čitanje. Moj izbor je Mirjana Bobić Mojsilović i njena knjiga “Obećao si mi i druge pesme”. Ovde se nalazi sve ono lepo što je Mirjana napisala kao poeziju, kao i njena čuvena pesma “Haljina” koju obožava da na jako autentičan način interpretira svojim čitaocima. Hoću da pozovem sve ljubitelje poezije da u utorak, 14. februara od 14 sati u Lagunijoj knjižari (Terazije 4) dođu na divno druženje gde će Mirjana Bobić Mojsilović recitovati poeziju. Pored toga, pripremili smo veliki broj poklona uz svaku kupovinu i sjajne popuste. Želimo da taj dan učinimo još lepšim – poručuje Tanja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija