• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

Autor: Informer

02.03.2023

19:00

Zbog Seke Sablić je imala najveću tremu u životu, a ovaj čuveni glumac joj je stalno pevao jednu Balaševićevu pesmu!

printscreen

Live TV

Zbog Seke Sablić je imala najveću tremu u životu, a ovaj čuveni glumac joj je stalno pevao jednu Balaševićevu pesmu!

Podeli vest

Mirka Vasiljević nova je gošća emisije "Klapa"

 

Malo kome pođe za rukom da prvom ulogom u karijeri napravi veliki uspeh i nađe se na naslovnim stranama svih novina. Mirka je to uspela ulogom Sofije u drugom delu filma "Mi nismo anđeli" (2005) u kojem je glumila zajedno sa Nikolom Kojom. Glumica se u našoj emisiji prisetila svog filma prvenca i rada sa slavnim glumcem.


- Kasting za taj film trajao je dva i po meseca. Bila sam presrećna kada su mi rekli da sam dobila ulogu Sofije. Celo snimanje mi je proteklo u zabavi. Međutim, kada je film izašao u bioskope i kada sam videla da je ceo Beograd izlepljen plakatima sa mojim i Nikolinim likom shvatila sam da smo uradili ozbiljnu stvar - priča Mirka i dodaje da joj je Kojo mnogo pomogao tokom rada na ovom ostvarenju:

Foto: printscreen

Film "Mi nismo anđeli"


- Nikola će zauvek biti moj filmski tata. Nedavno smo se sreli. Hodala sam ulicom, a on je bio u automobilu. Oduševio se kada me je video. Uvek se šali sa mnom i kaže mi da sam ga prerano napravila na dedu jer me gleda kao ćerku, a ja sam baš mlada rodila prvo dete.

Popularnost oko tog filma se još uvek nije stišala kada je Mirka dobila ulogu Janje u hit komediji "Ljubav, navika, panika". Sitkom je postao jedan od najgledanijih serija na našim prostorima koja se i danas često reprizira.


- Četiri godine smo snimali tu seriju, kroz celu moju srednju školu. Do dva popodne sam išla u školu, a onda bi vozač došao po mene i vodio me na set gde sam ostajala do devet sati uveče. Kada dođem kući učila sam do 11 uveče da bih nadoknadila propušteno gradivo - kaže Mirka i priseća se rada sa Sekom Sablić i Nikolom Simićem:


- Njih dvoje su bili sjajni prema meni i mnogo sam naučila od njih. Nikola mi je svaki dan na setu pevao pesmu "Mirka" od Đorđa Balaševića koju ja kao klinka uopšte nisam volela. Međutim, zahvaljujući Nikoli zavolela sam je i sada kada je čujem uvek me podseti na njega.

Foto: printscreen

Serija "Ljubav, navika, panika"


Mirka kaže da je i danas mnogi teraju da izgovora replike iz filma "Mi nismo anđeli" i serije "Ljubav, navika, panika".
- To su uglavnom replike: "Deco volite brzu vožnju?", "Kokoško mrtva si" iz Mi nismo anđeli, ili "Majo, gde su mi gaće?!" iz "Ljubav, navike, panike" - kaže glumica.

Mirku ćemo gledati u ulozi doktorke u četvrtoj sezoni serije "Urgenti centar" koja uskoro počinje sa emitovanjem.


- Bilo je interesantno kada smo snimali operacije. Pored sebe smo imali prave lekare koji su nas naučili kako se pravilno drži neki instrument, gde se šta na telu nalazi, kako se intubira i oživljava čovek. Naučila sam mnogo medicinskih stvari koje će mi sigurno koristiti u životu - kaže Mirka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija