• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

16.10.2020

20:54

ZASTRAŠUJUĆE! Hteo je da pliva sa aligatorima, a kad su ga napali delovao je iznenađeno!

Live TV

ZASTRAŠUJUĆE! Hteo je da pliva sa aligatorima, a kad su ga napali delovao je iznenađeno!

Podeli vest

Možda se ovaj čovek osećao posebno avanturistički kada je upao u vodu s aligatorima. Nije iznenađujuće što se za njega nije dobro završilo.

Za mnoge avanturiste bliski susret sa divljim životinjama je uzbudljivo iskustvo. Na primer, plivanje sa delfinima popularna je turistička atrakcija na nekoliko mesta širom sveta. Na Bahamima možete da se okupate u okeanu sa divljim svinjama, a ako ste u Maleziji, možete da plivate sa morskim kornjačama. Ali plivanje sa aligatorima? To nije nešto o čemu se svakodnevno čuje, s obzirom na to da ovi predatori nisu  poznati po svojoj poslušnoj ili razigranoj prirodi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija