• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

24.10.2020

14:00

OVAJ NEVEROVATAN DEČKO ZBOG SVOJE HUMANOSTI IMA MILION FANOVA! Spašava mačke, leči ih i svira im klavir!

Live TV

OVAJ NEVEROVATAN DEČKO ZBOG SVOJE HUMANOSTI IMA MILION FANOVA! Spašava mačke, leči ih i svira im klavir!

Podeli vest

Sarper Duman iz Turske ima dve najveće strasti u životu, jedna je sviranje klavira, a druga spašavanje mačaka sa ulica Istanbula!

Ovaj mladi kompozitor postao je zvezda društvenih mreža nakon što su ljudi videli snimke na kojima sedi za klavirom i svojim mačkama, kojih trenutno ima 19, svira kompozicije koje je sam stvorio. Na Instagramu ima preko milion pratilaca.

Sarper inače radi u lokalnoj muzičkoj školi, a u slobodno vreme, kada ne komponuje i ne svira, pomaže napuštenim životinjama, prenosi Rover.

Foto: instagram/sarperduman

 

Mačke koje su kod njega je spasio sa ulice, a mnoge od njih imale su ozbiljnih zdravstvenih problema ili su bile neuhranjene, promrzle, preplašene.

Foto: Instagran/sarperduman

 

Danas su mu jako zahvalne što pokazuju u svakoj prilici. Hodaju za njim kao senke, sede mu u krilu opuštene dok svira ili se sve poslažu po njemu dok leži u krevetu i odmara.

Foto: instagram/sarperduman

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija