• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas

12.08.2021

15:39 >> 07:53

LOPOV UKRAO AUTO, A DECA OSTALA U VOZILU! Otac u neverici: Parkirao sam ispred dvorišta, okrenuo sam se, a zatim... /VIDEO/

printscreen

Live TV

LOPOV UKRAO AUTO, A DECA OSTALA U VOZILU! Otac u neverici: Parkirao sam ispred dvorišta, okrenuo sam se, a zatim... /VIDEO/

Podeli vest

Ponekad je dovoljan samo trenutak nepažnje

Zahid Nazir, otac troje male dece iz Boltona, nedavno je ispričao užasnu situaciju koja je zadesila njega i njegovu porodicu.

Naime, on se vratio kući sa proslave i parkirao auto ispred dvorišta, a kada je na kratko izašao iz vozila da popriča sa svojom ženom, video je lopova kako seda za njegov mercedes i odvozi ga u nepoznatom pravcu.

Da nesreća bude veća, Zahidevo troje dece još uvek je sedelo u autu.

Nazir se od šoka srušio na zemlju.

Kada se pribrao zatražio je pomoć policije.

Setio se da je telefon njegove žene još uvek u ukradenom mercedesu pa je mogao da locira uređaj i tako pronađe njihovu decu.

Dvadesetak minuta kasnije, pronašli su napušteno vozilo i mališane koji su nepovređeni sedeli na zadnjem sedištu istog.

- Bio sam u šoku kada sam video da je lopov odvezao automobil, nisam razumeo šta se dešava - objasnio je Nazir i dodao: 

- Na kraju, kada sam se ponovo sastao sa decom bio sam presrećan što su dobro - završio je on.

Nazair veruje da prestupnik koji je pokušao da ukrade njegova kola nije primetio da su dečica bila unutra.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija