• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

27.08.2021

08:02

MAJKA JE ŠETALA SA ĆERKICOM KROZ PARK, a onda je devojčica stala na pokopac šahta! I desila se NOĆNA MORA SVIH RODITELJA! OVAJ SNIMAK JE OBIŠAO SVET!

Live TV

MAJKA JE ŠETALA SA ĆERKICOM KROZ PARK, a onda je devojčica stala na pokopac šahta! I desila se NOĆNA MORA SVIH RODITELJA! OVAJ SNIMAK JE OBIŠAO SVET!

Podeli vest

Nadzorne kamere zabeležile su šokantan snimak

U prvom delu snimka koji je nastao u Sankt Peterburgu pre gotovo dve godine, a koji se sada ponovo masovno šeruje po društvenim mrežama, vidi se kako majka šeta parkom sa svojom ćerkom, a već u sledećem kadru - noćna mora svih roditelja. 

Devojčica, za koju se ne bi moglo reći da ima više od tri godine, upada u šaht!

Na snimku se vidi kako devojčica, hoda na oko metar udaljenosti od mame koja gura kolica. Zatim, dete staje na metalni poklopac šahta kojim, na prvi pogled, deluje kao da je zatvoren. 

Već u narednom trenutku, poklopac, koji nije bio pričvršćen već samo stavljen na otvor, se prevrće ispod njene težine i dete upada unutra.

Njena mama panično je pritrčala, bacila poklopac šahta u stranu, bacila se na zemlju i počela da izvlači ćerku. U pomoć joj je pritrčala žena koja se slučajno našla u blizini.

Srećom, šaht nije bio dubok, pa su uspeli brzo da izvuku devojčicu na površinu. Čini se da dete nije ozbiljno povređeno.

Pogledajte šta se dogodilo:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija