• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.03.2022

18:00

KRALJICA RIJALITIJA UNIŠTILA ZADRUGARE! Otkrila tajne koje niko nije znao! CARU I ZOLI NEĆE BITI DOBRO

informer.rs

Live TV

KRALJICA RIJALITIJA UNIŠTILA ZADRUGARE! Otkrila tajne koje niko nije znao! CARU I ZOLI NEĆE BITI DOBRO

Podeli vest

Novi gost emisije "Zadrugari na skeneru" je glumica, rediteljka i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" . Ona je komentarisala aktuelna učesnike popularnog rijalitija koji ne prestaju da intrigiraju javnost. Pogledajte novu epizodu eksluzivno na Informer.rs

Jelena Golubović otkriva šta misli o zadrugarima. 

Lepi Mića napravio haos u Beloj kući, otkrio zašto Sandra Rešić želi vezu sa Dejan Dragojevićem.

Foto: Printscreen You Tube

- Pozdrav za Lepog Miću on retko greši u rijalitiju, kakav god naš odnos bio. Ja mislim da su Lepi Mića i Miki u zadruzi najinformisaniji, što se života tiče i samog rijalitija. Mići ne može ništa da promakne, ako je Mića to rekao, pošto ja ne pratim rijaliti sem onoga što pročitam kao vest, mogu samo da se pouzdam u Mićino mišljenje, jer on nema nikaka interes da laže. Dejan je sada slobodan dečko. Posle onoga što je preživeo "svaka mu se dala". Mlad je momak i bolje da menja žene sada pošto vidim da su žene liberalnije u rijalitiju nego muškarci. Ako žene mogu za 10 meseci da promene po par ljubavnika, zašto i Dejana ne bi svaka tešila- prokomentarisala je Jelena.

Tema o kojoj bruji Srbija već nekoliko meseci je prevara Dalile Dragojević. Njen bivši suprug Dejan Dragojević napokon je otkrio šta stvarno misli o svojoj ženi i njenom ljubavniku. On smatra da je Dalilin i Carev odnos bolestan.

Foto: Printscreen You Tube

- Dejan bi se Dalili kad - tad osvetio i ako naizgled deluje dobar. Kao što se Dalili desila ljubav, avantura, želja strast, šta god. Dejan će joj vratiti sa kamatom, naćiće opravdanje za sebe. Dejan ne želi da uđe u direktan konflikt sa Filipom zbog gordosti, a i trenutno nema pravo, posebno što je i on u vezi. Po meni Dejanu je očajnički potreban razgovor da bi skupio hrabrost i izneo svoj stav koji ima o Filipu i Dalili, pa makar i kao bivši muž- prokomentarisala je Jelena Golubović. 

Jelena je analizirala i odnos Deniz Dejm i Lazara Čolića Zole. Starleta je uspela da zaludi Zolu, pa je njegova poslednja devojka Nevena Savić pala u depresiju.

Foto: Printscreen You Tube

- Ne mogu da verujem da sam doživela da su žene gore u rijalitiju od muškaraca, da više menjaju frajere, da se više švalerišu i varaju. Taj Zola jeste zgodan. Prvo sam se čudom čudila šta će sa Miljanom Kulić. Pomislila sam, je l on toliko siromašan, ili lud, a delovao mi je vrlo ‚pristojno. Opet te devojke šta očekuju ako uđu pred kamerama u odnos se*sualni to ih nije sramota, a sramota ih je pitati "jel smo u vezi", ili reći "hoću da budem sa tobom, ako smo u vezi". Ja ne znam šta znači to trljanje tela o telo. Neko ili ti se sviđa, ili ti se ne sviđa, ako je to strast kako se opet umeša treća, ili četvrta osoba. To kako se sada ponašaju žene mene boli iskreno koliko su se žene srozale- ispričala je Golubovićeva. 

Marko Osmakčić pre samo nekoliko dana okončao je višemesečnu vezu sa Viktorijom Mitrović i odmah uplovio u novu, sa Marijanom Zonjić. Iako je Viki tvrdila da je to ne pogađa i da nema problem sa njihovim prekidom,očigledno nije tako. Jelena je otkrila šta misli o tome:

Foto: Printscreen You Tube

- Meni ih je stvarno žao. Možda je Viki lepša od Marijane Zonić, a šta joj to znači što je možda lepša kada je sva izoperisana. Ne znam da li u rijalitiju ima jedna koja zna azbuku i koja nije operisana, pa da navijam za nju. Ja ću da podržim ako ima neka sa fakultetom i ako ima neka koja voli da čita, koja je informisana- jasna je bila Jelena. 

Dragojevićka i Filip Car iako imaju jako turbulentan odnos, već dva dana prolaze bez i jedne svađe i po svemu sudeći pronašli su zajednički jezik i dosta bolje funkcionišu. Dalila se bacila na Cara i počela da ga grli i ljubi, a Filip je uživao u nežnostima koje dobija od svoje lepše polovine.

Foto: Printscreen You Tube

- Smešno mi je zato što svakome prija da mu neko podilazi. Svakom muškarcu će da prija da žena javno ostavi muža, da ga prva cmače. Prvo da se zbog mene neko razveo, ja bi tog nekog grlila i ljubila, a ne bih dopustila da ga još vređam i ponižavam nego bi cenila taj postupak. Zato mislim da je Car loš čovek, je l ako se Dalila već razvela zbog njega, ja bih to poštovala da sam Filip Car.  To što on trenutno uživa, pa hajde neka naskače on na nju, neka je on ljubi i grli pa ću ja onda to da pozdravim. A dokle god je ona ta koja je muško u vezi, ja tu ne mogu da kažem ništa. Drugo taj Filip je toliko lak muškarac da je prvo sa Dalilom, pa uđe Maja Marinković pa je sa Majom, sada opet sa Dalilom. Ako je sve tako da je on danas vređa, a ona ga sutra dan cmače, grli onda je "našla vreća zakrpu". Poznavajući Dalilu i poznavajući Cara mislim da su im televizija, slava i honorari udarili u glavu - zaključila je Golubovićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija