• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

28.05.2020

21:55

ZA SMEDEREVSKU PALANKU OVO JE SPAS U POSLEDNJI ČAS! Doktor Dejan Ilić o značaju nove fabrike u Srbiji!

Podkast

ZA SMEDEREVSKU PALANKU OVO JE SPAS U POSLEDNJI ČAS! Doktor Dejan Ilić o značaju nove fabrike u Srbiji!

Podeli vest

Investicija od 20 miliona evra oživeće ne samo Smederevsku Palanku već i podunavski kraj. Pored delova za klasične u novoj fabrici proizvodiće i komponente za električne automobile

Južnokorejska kompanija "Kjungšin kejbl" koja proizvodi delove za "Hjundai", "Kiju", BMV, "Mercedes i druge najveće auto gigante, započela je juče u Smederevskoj Palanci izgradnu svoje nove fabrike.

Čovek koji zasigurno najbolje razume koliki je za Smederevsku Palanku, ali i za ceo kraj jeste profesor doktor Dejan Ilić.

Ovaj svetski poznati i priznati naučnik je još od 2012. godine zadužen za razvoj baterija na električnim automobilima kao glavni inženjer za celz Nemačku i sve njene brendove.

Ilić ističe da će novoizgrađena korejska fabrika sasvim sigurno upisati Palanku u kartu evropske auto-industrije.

BONUS VIDEO:

GUŽVE NA BANKOMATU U SMEDEREVSKOJ PALANCI! Pitali smo građane da li su dobili 100 evra pomoći!

DA LI JE OVO BUDUĆNOST RESTORANA POSLE KORONE? Jedete pod oklopom od pleksiglasa!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija