• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: infirmer

17.09.2020

12:53

10 GODINA SAM MU BILA LJUBAVNICA, A SAD BIH MU RAZBILA GLAVU! Pevačica Ljupka Stević u napadu besa uništila automobile policijskog generala!

Podkast

10 GODINA SAM MU BILA LJUBAVNICA, A SAD BIH MU RAZBILA GLAVU! Pevačica Ljupka Stević u napadu besa uništila automobile policijskog generala!

Podeli vest

Pevačica Ljupka Stević je sve šokirala objavom na Instagramu kada je završila u VMA zbog povrede na ruci. Ljupka je ogorčena na svog sada već bivšeg dečka generala Simića i ističe da mu je 10 godina bila ljubavnica, jer se njen partner već nekoliko godina razvodi, a potom je otkrila detalje incidenta

- Loše mi je. Bila sam na VMA, tamo su mi zašili ruku, nakon toga sam otišla u policiju, sad čekamo proceduru. Slučajno sam se našla pored vozila, to je inače vozilo mog dugogodišnjeg ljubavnika. Ja sam njemu 10 godina ljubavnica, jer čovek ima ženu, nije razveden, a 5 godina se razvodi - priča Ljupka, pa dodaje:

(ŠOK VIDEO) SKANDAL! BESNA LJUPKA STEVIĆ RAZLUPALA AUTOMOBILE U VLASNIŠTVU SVOG BIVŠEG DEČKA! Zgrabila šipku pa krenula da lomi i buši gume!

- Ja sam se našla između njegova dva vozila koja su bila osakaćena i čak kada sam htela da uzmem nešto iz tih kola, ja sam posekla ruku. Imala sam neku količinu novca u automobilu, htela sam da zavučem ruku i uzmem taj novac. Zatekla sam celu tu priču, dok je za to vreme gospodin bio u zgradi i nije smeo da siđe, radi svoje bezbednosti. Kada je došla patrola, oni su mislili da sam ja izlupala ta dva automobila. Ja bih njemu rado razbila glavu, a ne automobil, automobili nisu krivi. Ja sam bila u čudu kada sam videla razlupane automobile, istraga je u toku - objasnila je pevačica u intervjuu za Informer.rs.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
moralna gromada

pre 3 godine

Sta je to moral,bila je sa ozenjenim covekom znala je da je ozenjen,rasturala je neciji brak deset godina ima status svalerke i sada je ona ostecena jer je i ona prevarena.Kurvanjska posla sto bi rekla moja baba.

Aleksa

pre 3 godine

Ko o cemu,vojnik o skracenju... Sad kad je nasao klinke iza tvojih ledja on je prevarant a dok je svoji zenu zapostavljao zbog tebe bio ti je muskarcina. Jesi ti blesava,samo tako. Karakter je luksuz koji ne moze svako sebi da priusti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija