• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin

30.03.2021

16:08

MARIJU NE OSUĐUJEM, SVAKA ĆERKA BI TAKO BRANILA OCA! Glumica Tijana Marković otkrila nam zašto je snimanje "Porodice" držano u tajnosti!

Podkast

MARIJU NE OSUĐUJEM, SVAKA ĆERKA BI TAKO BRANILA OCA! Glumica Tijana Marković otkrila nam zašto je snimanje "Porodice" držano u tajnosti!

Podeli vest

Prvu epizodu dugo očekivanje serije "Porodica" sinoć je pratilo blizu 2 milona gledalaca, a jedna od glumica koja je ostavila najsnažniji utisak na publiku je mlada glumica Tijana Marković koja tumači lik Marije Milošević, ćerke Slobodana Miloševića

Tijana ekskluzivno za Tvin kaže da nije bilo jednostavno "ući" u tako slojevitu ličnost kao što je Marija Milošević.
 

Serija "Porodica" emituje se u nedelji kada se navršava 20 godina od hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića i koja prati poslednjih tri dana zajedničkog života članova porodice Milošević.

"Porodica" je dramska je interpretacija stvarnih događaja, zasnovana je na do sada poznatim činjenicama, autentičnim snimcima, javno dostupnim informacijama i svedočenjima onih koji su bili prisutni. Pojedini likovi su izmišljeni, a neke scene rezultat su pretpostavke, kreativne obrade i umetničke slobode.

Pogledajte intervju sa Tijanom Marković:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 2 godine

Serija je počela, a izgleda i nastaviće se, u najboljoj tradiciji drugosrbijanštine. Jedino što ima nekakve veze sa istinom je odličan rad maskera na izradi fizičkog lika Slobodana Miloševića. Sve ostalo je...da ne opsujem, reda radi. Ovaj što se potpisao kao reditelj može slobodno da se pridruži onoj američkoj likuši koja se ostrvila na Srbiju, a kojoj se Šiptari klanjaju kao boginji. Po meni, ova serija je antisrpsko smeće dostojno svakog prezira.

Bubuleja

pre 2 godine

Milošević nam je uništio živote i ukrao budućnost našoj omladini. Naravno ne svojoj, našoj. Ovo što Karanovićka izjavljuje je sramno. Zar bi bilo normalno da Staljinova ćerka brani tog krvnika? Pa nema Marija 5 godina pa da ne zna kakav joj je monstrum otac. Kakva bre "Porodica", kakvi bakrači, šizofrenija na delu. Nažalost ovaj narod sa prosečnim IQ 89 (fiziološka tupost) za bolje i nije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija