• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

21.06.2021

15:55

SUSRET BOGATOG I SIROMAŠNOG DEČAKA RASPLAKAO SVET! Ovo je dokaz da nismo zaboravili na prave vrednosti! /VIDEO/

printscreen

Podkast

SUSRET BOGATOG I SIROMAŠNOG DEČAKA RASPLAKAO SVET! Ovo je dokaz da nismo zaboravili na prave vrednosti! /VIDEO/

Podeli vest

Neka nam ovaj video svima posluži da ne gubimo nadu

Negde iz Južne Amerike stiže video koji će vas dirnuti u srce. Tokom vikenda postao je hit na Tviteru, a govori o čovečnosti, dobroti, nesebičnosti...

Tokom saobraćajnog zastoja dva dečaka igrom slučaja su se upoznali i pokazali da obojica imaju divne duše.

Dečak iz automobila najpre je svom vršnjaku dopustio da se poigra sa njegovim igračkama, da bi mu ih na kraju i poklonio, shvativši da ih ima više od dečaka koji zarađuje tako što pere vozila.

Njegova zahvalnost još je jedan od detalja na snimku koji će vas nesumnjivo raznežiti.

Isprva nije hteo da prihvati darove, ali kada je shvatio da njegov vršnjak iz automobila insistira, doneo je svoju hranu kako bi barem nešto ponudio zauzvrat.

Dečaci su na kraju jedan drugom mahali, a zanimljivo je da je snimak podelio i sam predsednik Dominikanske Republike Luis Abinader.

- Neka nam ovaj video svima posluži da ne gubimo nadu, toliko je toga što treba da učimo od dece - napisao je on.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija