• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic / Informer

01.10.2021

19:23

TREBA SE OD MALENA POČET GASIRAT! Skandalozni snimak DETETA ZA VOLANOM BESNOG AUTOMOBILA uznemirio javnost!

printscreen

Podkast

TREBA SE OD MALENA POČET GASIRAT! Skandalozni snimak DETETA ZA VOLANOM BESNOG AUTOMOBILA uznemirio javnost!

Podeli vest

Osvanuo snimak na kom se vidi da maloletni dečak vozi automobil, dok starija muška osoba sve to podržava i snima

Na društvenim mrežama se pojavio snimak opasne vožnje, koji je najverovatnije nastao negde u Bosni i Hercegovini, a na kojem se vidi kako maloletni dečak, ne stariji od 12 godina, samostalno upravlja automobilom, dok pored njega sedi starije muško lice.

Ovaj snimak koji je objavljen na TikToku je razljutio korisnike društvenih mreža, koji nisu imali lepe reči za muškarca koji je sedeo na suvozačkom mestu skupocenog automobila.

Dok je sedeo za volanom, mališan nije imao čak ni pojas, što je samo dodatno uznemirilo sve one koji su pogledali ovaj video snimak.

- Treba se od malena počet gasirat - napisano je u opisu video-snimka. 

Iako se na video-snimku ne vidi kojom brzinom je vozio automobil, saobraćaj je bio frekventan, te se u jednom delu vidi kako ispred sebe ima dva automobila, jedan koji je išao u njegovom smeru i jedan koji mu je dolazio u susret, što, nažalost kod osobe koja se nalazila na suvozačevom sedištu, nije izazvalo nikakav strah za bezbednost mališana i sebe, ali ni ostalih učesnika u saobraćaju.

Pogledajte video-snimak koji je uznemirio javnost: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija