• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

16.11.2021

07:54

KAKAV TI JE ORGAZAM, TAKAV TI JE ŽIVOT! Ovo su vrste orgazama koje NE SMETE DA PROPUSTITE!

Podkast

KAKAV TI JE ORGAZAM, TAKAV TI JE ŽIVOT! Ovo su vrste orgazama koje NE SMETE DA PROPUSTITE!

Podeli vest

Menjanje poza u seksu može pomoći partneru da što duže izdrži

 

Klitoralni orgazam

Kad bi orgazmi bili vrste sladoleda, ovaj orgazam bio bi vanila – učestao i standardan. Do ove vrste orgazma dolazi se stimulisanjem klitorisa, a opisuje se kao lokalizovan, jak i kratak doživljavaj. 

Vaginalni orgazam

Vaginalni orgazam ne doživljavaju sve žene i teže ga je postići nego klitoralni. Opisan je kao intenzivniji i dugotrajniji, a osećaj se širi na celo telo. Postiže se samim odnosom više nego stimulacijom klitorisa.

Mešani orgazam

To je mešavina klitoralnog i vaginalnog seksa, odnosno ono što doživite kada oba orgazma doživite istovremeno. Ova vrsta orgazma traje od jednog do čak 15 minuta, a završava jednim velikim orgazmom. Ako želite da doživite ovakvu vrstu orgazma, morate uložiti više truda. Potrebna je velika veština, a stručnjaci preporučuju dve uobičajene poze. Misionarsku pozu, i onu u kojoj je žena gore.

Orgazam nakon treninga

Žene koje su osetile ove orgazme, opisale su ih kao manje intenzivne, ali ipak prijatne. Ako želite da ih češće doživljavate, morate da vežbate. Morate da ubrzate rad srca i da radite vežbe za donji stomak. Dugo i intenzivno treniranje učiniće da počinete da se osećate prijatno i uzbuđeno, pre svega zbog boljeg dotoka krvi.

Kožni orgazam

Sve što vam je potrebno za ovu vrstu orgazma jeste muzika. Znate ono kada se naježite od određene muzike? To je "kožni" orgazam. Prijatna muzika dovešće vas do prijatnog osećaja na koži. Stručnjaci veruju da je za ovaj osećaj odgovorna nagla promena u muzici koju slušamo, na primer, promena tona ili nagli skok s tihog na glasni ton.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija