• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

29.06.2023

22:00

Što više kubika imaš pre ćeš da se udaš! Dragica Zlatić progovorila o partneru, pa priznala da pije ko muškarac! (VIDEO)

printscreen

Live TV

Što više kubika imaš pre ćeš da se udaš! Dragica Zlatić progovorila o partneru, pa priznala da pije ko muškarac! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Dragica Zlatić nedavno je u jednom prestoničkom lokalu proslavila svoj rođendan, a ekipa emisije Hit na Informer TV bila je na licu mesta kako bi iz prve ruke prikupila bitne informacije.

Dragica je blistala u belom, pa su mnogi pomislili da pored rođendana pravi i svadbu, ali je ona ubrzo sve razočarala jer je otkrila da je emotivno slobodna. 

- Ove godine rođendan proslavljam sama, nemam dečka. Često me prozivaju kako ja znam sve živo da spremam i kuvam, al to je izgleda problem. Ranije je bilo da se do muškog srca dolazi preko stomaka, sada je pa drugačije, što više kubika imaš pre ćeš da se udaš - rekla je Dragica i dodala kako se poslednji put napila kod svoje drugarice Tamare Milutinović na venčanju: 

Foto: printscreen

 

 

- Napila sam se za Tamarino venčanje i tada smo baš popili, retko kada pijem ali to je baš bilo pošteno. Popela sam se na stolicu, kući smo išli na četiri noge - rekla je Dragica 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija