• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

10.07.2023

23:42

Zera otkrila na šta troši najviše novca! Nisu u pitanju skupi brendovi, nećete pogoditi bez čega ne može!

ATA Images

Live TV

Zera otkrila na šta troši najviše novca! Nisu u pitanju skupi brendovi, nećete pogoditi bez čega ne može!

Podeli vest

Mlada pevačica Marina Pezerović, poznatija kao Zera, otkrila je da najviše novca troši na prevoz, odnosno na taksi, jer još uvek ne može da polaže vožnju.

Zera je otkrila da je ponosna na svoj uspeh i koji je postigla maltene čim se predstavila publici.

- Jako sam zadovoljna svime što sam postigla za ovo kratko vreme. Malo sam ulplašena jer mi se sve tako brzo dešava, ipak sam ja još uvek mlada. Pokušavam da idem sa ovim tempom - rekla je Zera za HIT i otkrila na šta troši najviše novca:

Foto: ATA Images

 

- Nisam materijalista u smislu da moram da nosim ne znam koje brendove. Najviše trošim na taksi, pošto ne vozim, ne mogu još uvek da polažem u Srbiji, to mi je najveći problem u životu... Trošim na taksi i na hranu i to je to.

Ceo intervju možete pogledati u videu iznad.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija