• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: društvene mreže

23.03.2020

21:20

OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE VIDELI! Beba jača od psa (Video)

Live TV

OVAKO NEŠTO JOŠ NISTE VIDELI! Beba jača od psa (Video)

Podeli vest

Super beba, od nje svi beže

Do sad smo uglavnom mogli da vidimo da se deca boje pasa, ali sad možemo da vidimo i malo drugačiju situaciju. Ova beba uspela je da uplaši velikog pas, koji je bežao od nje kad god je vidi. Kako to izgleda pogledajte na snimku.

BONUS VIDEO: 

NE ODUSTAJE! Maca želi da joj se posveti pažnja! (Video)

TEŠKO JE, ALI ONA NE ODUSTAJE! Ovoj kuci je moda na prvom mestu! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija