• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink TV

07.04.2020

12:30

SAMO ME JE GLEDALA KAO DRUGA SA KOJIM SE POLJUBI I IMA SE*S! Matora tvrdi da Sanja nikada nije prebolela bivšeg dečka! (Video)

Live TV

SAMO ME JE GLEDALA KAO DRUGA SA KOJIM SE POLJUBI I IMA SE*S! Matora tvrdi da Sanja nikada nije prebolela bivšeg dečka! (Video)

Podeli vest

Potpuno utučena, samo misli o njoj

Matora je preksinoć raskinula dvoipogodišnju vezu sa Sanjom Stanković, zapravo prekinut je video poziv koji su vodile, a Jovana veruje da je to kraj njihove ljubavi.

SKANDAL U ZADRUZI! TRESLA SE GOVORNICA TOKOM NJIHOVOG RAZGOVORA! Nakon višemesečne neizvesnosti, pristala je na poziv! (Video)

Skrhana unutrašnjim bolom, ne može da ne misli na svoju bivšu devojku, a Davidu je priznala kako veruje da Stankovićeva nikada nije prebolela bivšeg momka, za kog se sumnja da se viđa sa Sanjom otkad je Matora u Zadruzi 3.

DOK SE ONA JE*AVA NAPOLJU SA BIVŠIM DEČKOM, JA OVDE CVETAM OD LJUBAVI! Čekala je da napravim s*anje da me šutne! Matora u rasulu! (Video)

- Nikada ona njega nije prebolela. Mene je samo gledala kao druga sa kojim se poljubi i ima se*s. Ne mislim ja da ona mene nije volela, voli on mene, ali to su dve različite ljubavi, moja i njena - rekla je zadrugarka.

ANA I DAVID PRED RASKIDOM? Dragojević poludeo kada je čuo da mu verenica flertuje sa Karićem! (Video)

KARIĆ UDARIO ŠOPIĆKU TAMO GDE NAJVIŠE BOLI! Spomenuo joj Janjuševu ženu, ona se šokirala! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija