• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink TV

08.04.2020

14:00

ERMINA ŽELI SE*S SA DEVOJKOM SVOG BIVŠEG DEČKA! Zadrugarka šokirala priznanjem! (Video)

Live TV

ERMINA ŽELI SE*S SA DEVOJKOM SVOG BIVŠEG DEČKA! Zadrugarka šokirala priznanjem! (Video)

Podeli vest

Pašovićeva je za akciju

Na sinoćnoj žurki Ermina Pašović želela je da oraspoloži Ivanu Krunić koja se prethodno posvađala sa Tarom Simov, kada joj je Tara sabotirala nastup.

Ivanu su udarile emocije, a Pašovićeva je htela da joj uzdigne sampouzdanje, iako je reč o sadašnjoj devojci njenog bivšeg momka.

- Ti goriš! Ja bih te je*ala da te Bane ne je*e - rekla je Ermina kako bi nasmejala svoju cimerku, a nakon toga usledio je i zagrljaj.

Eto dokaza da devojke koje su delile momka, ipak mogu da se slažu!

VRATILA SE U BELU KUĆU! Zanosna plavuša dominirala na zadrugarskoj žurki, svi gledali u nju! (Video)

SAMO ME JE GLEDALA KAO DRUGA SA KOJIM SE POLJUBI I IMA SE*S! Matora tvrdi da Sanja nikada nije prebolela bivšeg dečka! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30