• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink TV

11.04.2020

19:00

BEZ DLAKE NA JEZIKU! Matora se obratila Sanji, pa joj sasula sve! (Video)

Live TV

BEZ DLAKE NA JEZIKU! Matora se obratila Sanji, pa joj sasula sve! (Video)

Podeli vest

Ovo je kraj

Jovana Tomić Matora dobila je još jednu priliku da objasni kako se oseća po pitanju bivše devojke Sanje Stanković.

SAMO ME JE GLEDALA KAO DRUGA SA KOJIM SE POLJUBI I IMA SE*S! Matora tvrdi da Sanja nikada nije prebolela bivšeg dečka! (Video)

Matora je samouvereno istakla kako ne podnosi Sanjinog bivšeg verenika, za kog veruje da se viđa sa Stankovićevom, a onda se obratila i njoj.

- Razočarana sam, ljuta sam na tebe... Možda gleda ovo sa njim sada kod kuće. Imam utisak da su se pomirili - rekla je Jovana.

ANABELA KONAČNO PRIZNALA: Luna se smuvala sa Markom samo da bi napakostila Slobi! (Video)

ANABELA SE JAVNO IZVINILA KIJI I SLOBI! Pevačica šokirala svojom izjavom, svi zanemeli! (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija