• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink TV

15.04.2020

12:00

SANJA ĆE POLUDETI! Matora se pribijala uz Anabelu, ponovo pravi istu grešku! (Video)

Live TV

SANJA ĆE POLUDETI! Matora se pribijala uz Anabelu, ponovo pravi istu grešku! (Video)

Podeli vest

Celo veče provele zajedno

Iako joj je javno više puta zamerila sz odnos sa Lunom Đogani i Anabelom Atijas, Matora je sinoć na žurki ponovo bila prisna sa Anabelom.

SKANDAL U ZADRUZI! TRESLA SE GOVORNICA TOKOM NJIHOVOG RAZGOVORA! Nakon višemesečne neizvesnosti, pristala je na poziv! (Video)

Njih dve su celo veče igrale i pevale zajedno, a u jednom trenutku bile su poprilično bliske, čak na granici sa intimom.

DOK SE ONA JE*AVA NAPOLJU SA BIVŠIM DEČKOM, JA OVDE CVETAM OD LJUBAVI! Čekala je da napravim s*anje da me šutne! Matora u rasulu! (Video)

Iako Sanja i Jovana više nisu u vezi, ljubav ne jenjava preko noći, pa se postavlja pitanje kako će Stankovićeva da odreaguje kada vidi šta se dešava u Beloj kući.

SAMO ME JE GLEDALA KAO DRUGA SA KOJIM SE POLJUBI I IMA SE*S! Matora tvrdi da Sanja nikada nije prebolela bivšeg dečka! (Video)

NEK' JEDE GO*NA VIŠE! Luna opsovala Sanju, Matora skočila da je brani! (Video)

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija