• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

14.05.2020

22:23

KENDI PROGOVORIO O ANĐELI VEŠTICI! Bivši zadrugar otkrio sve o njihovom odnosu, a onda se osvrnuo na Taru Simov! (Video)

Live TV

KENDI PROGOVORIO O ANĐELI VEŠTICI! Bivši zadrugar otkrio sve o njihovom odnosu, a onda se osvrnuo na Taru Simov! (Video)

Podeli vest

Stefan Kandić Kendi ekskluzivno za Informer otkrio je šta stoji iza zajedničke slike sa Anđelom Vešticom

Bivši učesnik rijaliti programa Zadruga nedavno je zapalio društvene mreže kada je iskočila njegova slika na kojoj je sa Anđelom Vešticom.

(FOTO) DVA PACOVA! KUPOVALA SAM MU, VOZILA I SREDILA ULAZAK! Anđela Veštica otkrila ŠOK DETALJE o Mateji i Tari

Prisetimo se da je Kendi bio u klanu III-2 zajedno sa Tarom Simov koja mu je bila jedna od bližih drugarica u rijalitiju, a javno je ispričala kako ju je Anđela pretukla i ošišala.

(FOTO) VEŠTICA PREBILA I OŠIŠALA MALOLETNICU! Nasilna učesnica Zadruge unakazila sedamnaestogodišnjakinju!

Stefan je odlučio da ispriča svoju stranu ploče, a evo i o čemu se tu radi.

ŠOKANTNO PRIZNANJE: TARA BILA SA MATEJOM SAMO IZ OSVETE, A ON SA VEŠTICOM DA BI UŠAO U RIJALITI! Zadrugari izneli sav prljav veš! (Video)

ŠOK! OGLASILA SE ANĐELA VEŠTICA: Što se Mateje tiče...NIMALO NIJE ŠTEDELA! A onda je osula paljbu po Tari!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija