• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

29.07.2020

19:43

Otkrivena misterija dragačevskog Tajlanda: Evo šta kažu vlasnice trenutno najskupljeg hostela u Srbiji (Video)

Live TV

Otkrivena misterija dragačevskog Tajlanda: Evo šta kažu vlasnice trenutno najskupljeg hostela u Srbiji (Video)

Podeli vest

Oglas na kome sedmodnevni boravak u hostelu u dragačevskoj varošici Guča, košta 1330 evra zapalio je Srbiju i društvene mreže. Činjenica je da je korona virus zatvorio granice i tako dao vetar u leđa domaćim hotelijerima ali, da li je ova cena, visine kao da u najmanju ruku luksuzno letujete na obali Egejskog mora, ipak relna? Svi su se upravo ovo zapitali i već unapred osudili "halapljive Dragačevce", a istina koju otkrivaju vlasnici ovog "paprenog" hostela ustvari je potpuno drugačija

-Pre par godina smo sklopili ugovor sa jednom agencijom koja je nama dovodila goste za vreme Sabora trubača, prošle godine smo taj ugovor raskinuli, ali nalog na bukingu ostao je kod njih iako smo mi napravili drugi. Sinoć smo doživeli šok kad smo videli koliku su cenu stavili. Telefon ne prestaje da zvoni, sramota me je da izađem iz kuće, a ništa nemamo sa tim. Komšije nas pitaju kad kupujemo dzip, kad već tako dobro zarađujemo-, izjavila je za RINU Jelena Ječmenić.

Lepo uređeno seosko domaćinstvo u naselju Bjelica pored istoimene reke, sa urednim i čistim sobama zaista jeste lepo mesto za odmor u prirodi, ali svakako ne po napisanoj ceni, već po mnogo manjoj - realnoj ceni.

Nikad nismo gledali u dinar, a sad nam je cena kao da imamo apartman na Tajlandu. Ne znamo o čemu se radi i kakva je greška ili namera  u pitanju, ali je ovo mimo svake pameti-, rekla je Verica Ječmenić, vlasnica hostela.

U ovaj, sada već čuveni hostel u Guči, gosti su dolazili najviše za vreme najveće trubačke smotre na Balkanu, a mimo tih nekoliko saborskih dana skoro da ih i nema. Ove godine Sabor trubača je otkazan, tako da ostaje nejasno šta je bio motiv oglasa sa previsokom cenom.

Ječmenići kažu da će pravdu potražiti na sudu, a slična situacija, međutim, nije zadesila samo njih, jer cene u hiljadama evra navedene su i za druge objekte, a svi imaju ugovor sa istom agencijom.

BONUS VIDEO:

Veliki požar kod Trebinja (Video)

Završni radovi u Vatrenom oku u Nišu, od petka u pogonu (Video)

Na strmoj steni, u pećini nalazi se isposnica Svetog Save: Neimari su za njenu izgradnju materijal nosili na leđima (Video)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Petković: Osmani ne može da podnese to što je Srbija u centru svetske politike i predstavlja se kao država koja je okrenuta budućnosti!
Politika

Petković: Osmani ne može da podnese to što je Srbija u centru svetske politike i predstavlja se kao država koja je okrenuta budućnosti!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da su "istrošene i bajate" klevete i optužbe na račun Srbije i predsednika Aleksandra Vučića na kojima uporno insistira predsednica privremernih prištinskih instituccija Vljosa Osmani pokazatelj retrogradnosti politike Prištine i njene nesposobnosti da egzistira u mirnodopskim uslovima.

27.09.2024

10:22

Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!
Hronika

Oglasio se ministar Dačić o pucnjavi na Dedinju! Nikola Vavić uhvaćen na mestu napada sa povredama, pronađen odbačen pištolj i čaura!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je večeras oko 20:20 časova, u Beogradu, u ulici Slavka Ćuruvije, od strane građana prijavljena upotreba vatrenog oružja i da je, izlaskom policije na lice mesta, pored svog vozila zatečen Nikola Vavić sa vidljivim površinskim ogrebotinama u predelu oba kolena, koji nije hteo da sarađuje sa policijskim službenicima.

27.09.2024

00:12

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30