• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2021

08:29 >> 08:33

OVO JE NAJJEZIVIJE MESTO U SRBIJI! Svi ga izbegavaju, jer - MRTVE DUŠE VRIŠTE OKO OVOG MOSTA!

Live TV

OVO JE NAJJEZIVIJE MESTO U SRBIJI! Svi ga izbegavaju, jer - MRTVE DUŠE VRIŠTE OKO OVOG MOSTA!

Podeli vest

Ovuda prolaze samo najhrabriji. to je pravi srpski horor mit

Mrtvački most na Staroj planini nezvanično je najjezivije mesto u Srbiji. Nalazi se iznad reke Temštice na Staroj planini. Koliko je jezivo mesto govori i podatak da se leva strana reke zove – Mrtvina.

IZDAO JOJ STAN PA JE OŽENIO! Nesvakidašnja ljubavna priča MAŠANA LEKIĆA i njegove supruge MIRE - Ona GRMI kako izgleda!

Foto: Printscreen You Tube

Posle nekoliko godina pauze, staza prema Mrtvačkom mostu otvorena je prošle godine, ali i pored pokušaja da se privuku turisti to nije uspelo. Štaviše, ni meštani okolnih sela neće preko Mrtvačkog mosta. A zašto?

GOSTI NA APARATIMA! Par je poslao POZIVNICU za svadbu! ZAHTEVAJU OD SVIH OVO - Neće se ljutiti ako ODBIJU DA DOĐU!

Postoje legende koje su od ovog mosta napravile pravi srpski horor mit. Priča se da se tu svake noći čuju krici turskih siledžija koji su svojevremeno baš na njemu presretali Srpkinje koje su silovali i klali.

Njihove duše, kako se priča u ovom kraju, vrište oko brzaka Toplodolske reke toliko bučno i snažno da ih svako može čuti. Most se zove “Mrtvački” jer je na njemu poginuo turski vođa Husein posle jedne bitke sa hajducima.

Na istom tom mostu, partizani su u martu 1944. ponizili bugarsku fašističku vojsku nanevši joj težak poraz. Tela bugarskih agresora odnela je reka, ona nikad nisu pronađena.

ZALJUBIO SE U SLEPU ESMERALDU, a ŽENE širom SRBIJE u njega! Evo kako danas izgleda HOZE ARMANDO - Naoružan mišićima!

Mnogo je krvi proliveno na ovom mostu. Istorija to kao da ne može da istrpi. Meštani je sasvim dobro razumeju. Zato i obilaze Mrtvački most kako znaju i umeju. Što je sigurno, sigurno je.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija