• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

03.08.2020

17:10

OVO JE NAJPOPULARNIJA SRPSKA ELITNA PROSTITUTKA! Živi u novom romanu Jasmine Ane

Live TV

OVO JE NAJPOPULARNIJA SRPSKA ELITNA PROSTITUTKA! Živi u novom romanu Jasmine Ane

Podeli vest

Elitna prostitucija jedna je od neiscrpnih tema kako u Srbiji, tako i u svetu. Tako je spisateljica Jasmina Ana u novom romanu upravo obrađivala ovu temu

- Otkako sam izdala ovaj roman, meni je jako čudno da upravo ja često dobijam nepristojne poruke preko društvenih mreža. Pvrvo sam se čudila, a sada mi je i smešno jer ljudi mi se obraćaju kao da sam ja elitna prostitutka, pa mi je čak jedan Crnogorac pisao da bi voleo da me upozna, ali se izvinjava jer ima platu samo 600 evra i ne vozi skup automobil - ispričala je Jasmina Ana.

BONUS VIDEO:

Ženama u Srbiji je fizički izgled na prvom mestu, čak i za vreme epidemije korona virusa (Video)

Žene bez tajni - Gost emisije Snežana Dakić


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija