• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net

25.08.2020

15:36

PA IMA LI NEKO KO GA NE BI VOZIO?! Jeep obnovio čuveni model iz svoje prošlosti - stiže novi Wagoneer!

Live TV

PA IMA LI NEKO KO GA NE BI VOZIO?! Jeep obnovio čuveni model iz svoje prošlosti - stiže novi Wagoneer!

Podeli vest

Nakon što je prošle godine lansirao kamionet Gladiator, Jeep će obnoviti još jedan model iz svoje prošlosti.

U pitanju je Wagoneer koji će biti top model u gami ovog američkog proizvođača terenskih i SUV vozila. Premijera bi trebalo da se održi 3. septembra, a Jeep je novi model najavio kratkim tizer videom na kome se nazire silueta ovog vozila:

Inače, Jeep će posle modela Wagoneer predstaviti i Grand Wagoneer, a oba vozila će imati tri reda sedišta.

Kako se navodi, ovi modeli će predstavljati sam vrh ponude kompanije Jeep, kako po veličini i sadržajima, tako i po luksuzu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NA LIVADI PORED RIBNIČKOG JEZERA NIČE ZLATNI GRAD! Cena zemljišta kod srca Gold Gondole ode u nebo!
Live TV

NA LIVADI PORED RIBNIČKOG JEZERA NIČE ZLATNI GRAD! Cena zemljišta kod srca Gold Gondole ode u nebo!

Zlatiborska Gold Gondola uskoro će primiti prve putnike koji će moći da se provozaju od centra Zlatibora do vrha Tornika. Za ovaj kapitalni projekat izdvojeno je 13 miliona evra, a gondola na Zlatiboru dužine devet kilometara, kao takva biće najduža na svetu. Izgradnjom ove turističke atrakacije na jednoj od najpopopularnijih srpskih planina, benefite će osetiti i lokalno stanovništvo.

25.08.2020

15:21

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija