• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

15.10.2020

18:29

KOJI STE VI BROJ I SA KIM STE KOMPATIBILNI? Trojke su maštoviti ljudi, četvorke su marljive i  savesne, petice su snalažljive...

Live TV

KOJI STE VI BROJ I SA KIM STE KOMPATIBILNI? Trojke su maštoviti ljudi, četvorke su marljive i savesne, petice su snalažljive...

Podeli vest

Prema numerologiji sve je, uključujući naša imena i datume rođenja, povezano s brojevima koji su pod uticajem raznih planeta. Svako može da izračuna svoj “individualni broj” ili “broj životnog puta” koji opisuje karakterne osobine i želje pojedinca, kao i njegovu kompatibilnost s drugim ljudima. Tako možemo sebi da olakšamo i ljubavni život povezivanjem s nekim čiji je broj u dobrom odnosu s našim.

Kako se izračunava “individualni broj”?

Broj životnog puta je zbir brojeva u datumu rođenja: sabiraju se dan, mjesec i godina, a onda se taj broj svede na jednu cifru.

Na primjer: Rođeni ste 1. juna 1975. Da biste došli do svog individualnog broja, treba da saberete sve cifre iz datuma i da dobijeni zbir svedete na jedan broj.

1+6+1+9+7+5 = 29.

2+9 = 11

1+1 =2

Životni put osobe rođene na ovaj dan je u skladu s brojem 2.

Evo koje su karakteristike svakog broja:

Broj 1

Ambiciozni, odvažni i takmičarski nastrojeni ljudi. Lako se zaokupe sami sobom i lako druge izgube iz vida, pa ponekad pokušavaju da ih kontrolišu i “podrede” sebi ili im pak agresivno pristupaju. Potrebni su im partneri s konkretnim veštinama i jakom ličnosti: da bi mogli da ga poštuju i slede u pozitivnim stvarima.

Kompatibilan je sa: 1, 5, 7.

Broj 2

Pun ljubavi, podrške, saosjećanja i kreativnosti. Dvojke mogu da postanu preterano osetljive i nesigurne jer su preosećajne i oslanjaju se često na tuđe odobravanje. Odanost i privrženost u ljubavi ih pokreću, a žude za intenzivnim i intimnim vezama. Potrebni su im snažni i pouzdani partneri koji neće zloupotrebiti njihove nedostatke i strahove.

Kompatibilni sa: 2, 4, 8.

Broj 3

Trojke su maštoviti, duhoviti, harizmatični i društveni ljudi, a kad se upletu u tuđe stvari, drugi počinju da ih ogovaraju, prelako ih prosuđuju i krivo karakterišu. Potreban im je simpatičan i velikodušan partner da ih usmeri prema dobroj strani njihove ličnosti.

Kompatibilni su sa: 3, 6, 9

Broj 4

Marljivi, savesni, organizovani i pouzdani, ali mogu biti i netolerantni i tvrdoglavi jer ih predanost i posvećenost sopstvenim ambicijama može udaljiti od drugih, budući da su previše fokusirani na sopstveni životni put. Potreban im je partner s jakom ličnošću, i koji može da im se suprotstavi ako je potrebno.

Kompatibilni su sa: 1, 5, 7.

Broj 5

Fleksibilna, snalažljiva, harizmatična i avanturistički raspoložena petica može biti i prevrtljiva i preterano dramatična ako nije u skladu sa svojim životnim putem. Potreban im je čvrst i jak partner koji je pre svega stabilan.

Kompatibilno s: 2, 4, 8.

Broj 6

Brižna, odgovorna, zaštitnička i saosećajna šestica je često perfekcionista koji će se obično uplitati u sve gde smatra da je u pravu i da zna bolje od drugih. Potreban im je nezavisan i duhovit partner da ublaži njihov perfekcionizam.

Kompatibilno sa: 3, 6, 9

Broj 7

Pametna, znatiželjna, analitična i logična sedmica može da bude tajanstvena, cinična i sumnjičava ako joj istraživački um nije okupiran. Obožava zavere i svuda vidi ponavljajuće obrasce. Potreban joj je odvažan i ambiciozan partner koji je pun energije da zajedno uživaju u raspravama.

Kompatibilno s: 1, 5, 7

Broj 8

Snažne, uporne u poslu, pametne i organizovane osmice mogu da budu dominantni materijalisti koji će sve učiniti da ostvare svoje ambicije. Potreban im je prizemljen, ljubazan i praktičan partner s kojim će razgovarati o svojim željama i koji će im pomoći da budu usredsređene na ono bitno i plemenito u svojim ciljevima.

Kompatibilni su sa: 2, 4, 8

Broj 9

Strastvene, velikodušne, humane i altruistične devetke imaju mnogo pozitivnih strana, ali kad su loše stvarno su loše: osvetoljubive, agresivne i neumoljive. Najveći okidač im je strast i potreban im je neko neustrašiv i nezavisan, ko će biti sposoban da održava stvari pozitivnim u vezi.

Kompatibilni su sa: 3, 6, 9


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija