• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zadruga Official / twitter

21.10.2020

12:50

VRELA AKCIJA ZADRUGARA NIKADA VIĐENA DO SADA! Miljana i Zola su bili baš nevaljali ispod jorgana!

Live TV

VRELA AKCIJA ZADRUGARA NIKADA VIĐENA DO SADA! Miljana i Zola su bili baš nevaljali ispod jorgana!

Podeli vest

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nisu mogli da obuzdaju strasti. U video snimku u nastavku teksta sledi cela akcija. Bili su toliko neveljali da se cela rehabilitacija tresla!

Odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole je veoma specifičan. Prošle nedelje su bili potrčci, vreme provodili u sobi za izolaciju, ali nisu primećivali jedno drugo. Moglo bi se pomisliti da je međunjima gotovo. 

Ipak, noćas nakon žurke su se probudile strasti. Njih dvoje su otišli u sobu za rehabilitaciju, a zatim je Miljana zamolila Zolu da stavi barikadu na vrata kako bi mogla opušteno da uživa u vođenju ljubavi sa njim.

Miljana se popela na Zolu, pa je obuzela neverovatna strast i nije mogla da se suzdrži, a ni on takođe. Kulićeva je ispuštala glasne uzdahe koji su odzvanjali na sve strane.

Inače Miljana se celu noć svađala sa majkom Marijom Kulić zbog ponovonog pomirenja sa Zolom. A ludilo će tek nastati kada Marija bude saznala da je došlo do intimnog čina među njima. 

BONUS VIDEO:

FILIPU ĐUKIĆU ZABRANJEN ULAZAK U AUSTRIJU! Iva Grgurić otkrila sve!

ŠTA JE ŽIVOT BEZ RIJALITIJA? Pitali smo Beograđane da li su ispratili početak nove sezone Zadruge!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija