• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tvin.rs

03.02.2021

16:18

MA NE NISTE VI, LUDO JE VREME! Ovako Beograđani reaguju na proleće u februaru!

Live TV

MA NE NISTE VI, LUDO JE VREME! Ovako Beograđani reaguju na proleće u februaru!

Podeli vest

Meteorološke prilike imaju veliki uticaj na zdravlje, a od tegoba koje izaziva promena vremena pati gotovo polovina svetske populacije! U Beograd je od danas pa narednih nekoliko dana prema vremenskoj temperaturi stiglo proleće, ipak još nije vreme da se pakuju zimske jakne jer ledeni talas kreće od Sretenja!

U poslednjih desetak godina svedoci smo naglih vremenskih promena. Godišnja doba smenjuju se bez prelaznih razdoblja, a dnevne razlike u temperaturi ponekad iznose 15–20°C.

Povezanost između promene vremena i zdravlja ljudi zapazio je još Hipokrat. On je uočio da klimatske, tačnije rečeno vremenske promene, utiču pozitivno i, ili negativno na ljude, što zavisi od sredine u kojoj čovek živi, njegovog prilagođavanja, psihofizičkog i zdravstvenog stanja, životne dobi. 

Prošetali smo prestonicom i pitali sugrađane da li i kako ove nagle vremenske promene utiču na njih. U video prilogu koji sledi pogledajte kako ove zaista čudno visoke temperature za februar utiču na njih.

 

BONUS VIDEO:

OVA BAKA IZGLEDA BOLJE OD VEĆINE DEVOJAKA! Evo koja je TAJNA njenog izgleda

OVU ZVER TREBALO JE DA VOZI GADAFI, ALI ONDA SU GA UBILI! Sad može da bude i u vašoj garaži, ako ste dobili na LUTRIJI!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija