• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas / Društvene mreže

11.08.2021

08:02

PUTUJTE JEFTINO, A PRELEPO! Možda ste zamislili neke daleke destinacije, ali ne, ovo je NAŠA ZEMLJA - ZEMLJA SRBIJA! /VIDEO/

printscreen

Live TV

PUTUJTE JEFTINO, A PRELEPO! Možda ste zamislili neke daleke destinacije, ali ne, ovo je NAŠA ZEMLJA - ZEMLJA SRBIJA! /VIDEO/

Podeli vest

Budite i vi svedoci da je naša zemlja prelepa

Koliko god da znamo da je naša zemlja prelepa, uvek imamo porebu da obilazimo druge. Pomislimo da pošto živimo u Srbiji znamo svaki njen deo, ali često se uverimo da nismo u pravu.

Lepote koje naše zemlja ima ne mogu se opisati rečima, ali video snimkom u nastavku možda može da se dočara barem približno.

Autor ovog snimka sakupljao je dve godine razne fotografije kako bi dočarao pravu Srbiju, prelepu u svakom pogledu.

Dok gledate video pomišljate kako to nije Srbije već draž Aljaske, vodopadi Afrike, lepota Južne Amerike, čari Azije…alli ne, sve je to naša predivna Srbija. Verujemo da ćete posle ovog snimka poželeti da obiđete sve što ste imali priliku da vidite.

Tu su Kopaonik, Drvengrad, Južna Morava, Vlasinko jezero, Resavska pećina, Đavolja Varoš, Zlatibor i mnoge druge.

Snimano je kombinacijom snimaka tajlaps tehnikom, hajderlapsom i dronom.

Budite i vi svedoci da je naša zemlja prelepa i da ima mnogo toga da ponudi. Nemojte dozvoliti da drugi pričaju o njoj, već je upoznajte vi.

Uživajte:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija